12.11.2020 klo 12:29
Uutinen

Satakunnan vuoden yrittäjäperhe palkinto Raumalle

Yrittäjäperhe on pitkän linjan paikallisen lääkärikeskuksen taustavoimina – Lääkärikeskus Minerva Oy / Ylitalon yrittäjäperhe

Satakunnan vuoden yrittäjäperheessä, Raumalla toimivassa Lääkärikeskus Minervassa on ollut meneillään sukupolvenvaihdos. Yrityksen perustaja Heimo Ylitalo on kuitenkin edelleen mukana myös päivittäisessä toiminnassa ja toimii myös hallituksen puheenjohtajana. Heimon tytär Kaisa Koskinen on kuitenkin jo ottanut yrityksen vetovastuun toimitusjohtajana. Myös Heimon poika Pekka Ylitalo on mukana perheyrityksen toiminnassa.

Lääkärikeskus Minerva työllistää 26 henkilöä ja tämän lisäksi ammatinharjoittaja-lääkäreitä yrityksessä on 50. Sitoutunut ja pysyvä sekä hyvin yrittäjähenkinen henkilö- ja lääkärikunta ovatkin yksi tärkeimmistä yrityksen menestystekijöistä.

Menestyksen takana on pitkäjänteinen työ ja aito halu tuottaa paikallisia palveluja ja sitä myötä työpaikkoja ja hyvinvointia alueelle. Paikallista omistajuutta arvostavat erityisesti monet työterveyshuollon asiakkaat. Ahkera työ ja henkilökohtainen palvelu ovat tekijöitä, joiden avulla Lääkärikeskus Minerva on pitänyt asemansa myös kilpailijoiden tultua Rauman seutukunnalle.

Omistajaperhe on kehittänyt Lääkärikeskus Minervaa määrätietoisesti asiakaslähtöisyys edellä, osaava henkilökunta kaiken perustana. Yritys on hyvä esimerkki alalta, jossa isot valtakunnalliset ketjut ovat vallanneet markkinoita, mutta Minerva on säilyttänyt osuutensa kiitettävästi ja luonut uskoa paikalliseen osaamiseen, Markku Kivinen kuvailee yrittäjäperheen sitoutumista.

Yritys noudattaa myös vihreitä toimintaperiaatteita toimitiloissaan ja pyrkii löytämään uusia ratkaisuja mm. energian tarpeeseensa. Uusia toimitiloja saneeratessa yritys rakensi kiinteistössä olevien konesalien hukkalämpöä hyödyntävän lämmitysratkaisun.

googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_1’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_4’); });