13.8.2019 klo 16:03
Uutinen

Satakunnan yrityskauppamarkkina voi hyvin

Vuosi 2019 on ollut yrityskaupparintamalla vilkas läpi Suomen. Näin myös Satakunnassa, jossa yrityksiä on ilmoitettu myytäväksi Yrityspörssi.fi-sivustolla tammi–heinäkuussa 56 prosenttia enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Yrityksiä on tullut myytäväksi huomattavasti tiuhempaan tahtiin kuin muualla Suomessa, sillä vastaava luku koko Suomen osalta on 11 prosenttia.

Satakuntalaiset yritykset kiinnostavat

Yritysten ostajia on niin Satakunnassa kuin koko maassa liikkeellä aktiivisesti. Satakunnassa myytävät yritykset ovat saaneet tämän vuoden aikana yhteensä 679 600 katselukertaa Yrityspörssi.fi-sivuston kautta. Toimialoista kiinnostavia tällä hetkellä ovat koko Suomen osalta ravintola- ja majoitusalan yritykset, verkkokaupat ja tilitoimistot.

Omistajanvaihdosasiantuntija apuna tässäkin

Satakunnan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntija Pia Österlund on yrityskaupoissa niin ostajan kuin myyjänkin tukena.

– Omalta osaltani olen markkinoinut Yrityspörssiä aktiivisesti tavatessani yrityskauppaa suunnittelevia yrittäjiä. Monelle saattaa olla iso kynnys kirjautua nettipalveluun ja suunnitella myynti- tai ostoilmoitusta. Olen yrittäjän apuna tässäkin ja voin myös vastaanottaa kyselyt ja ohjata ne sitten yrittäjille, Österlund kertoo.


Lisätiedot: Pia Österlund, Satakunnan Yrittäjät, puh. 050 410 0957

Lähde: Meri Varkoi-Anhava, Yrityspörssi