1.8.2017 klo 15:21
Uutinen

Sateisen päivän pelastus – uusi jäsenetu Abrella Suomelta

Helsingin Yrittäjät ja Abrella Suomi yhteistyöhön – yrityksille näkyvyyttä City-sateenvarjoissa. Abrella Suomi tuo Helsinkiin uudenlaisen City-sateenvarjojärjestelmän, joka tekee kaupungista paremman paikan sadepäivinä. Helsingin Yrittäjien jäsenille City-sateenvarjo-palvelukonsepti on tarjolla 15 prosentin alennettuun hintaan.

Kaupunkilaisille lainaksi sateenvarjoja – yrityksille näkyvyyttä

Abrella Suomen sateenvarjot ovat ihmisille ilmaisia, ja Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille tarjotaan mahdollisuus sponsoroida palvelua painattamalla mainoksensa sateenvarjoihin. City-sateenvarjo -palvelukonseptin avulla sateenvarjojen lainaaminen on helppoa, ja myös yritykset saavat näkyvyyttä joka puolella kaupunkia silloin, kun sataa.

Yhdellä sateenvarjolla on kahdeksan lohkoa. Abrella Suomi tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille lohkopaikan omalle logolle ja sloganille. Yritykset saavat uudenlaisen ja positiivisen tavan näkyä Helsingin katukuvassa hyödyntäen City-sateenvarjojen laajaa verkostoa. Abrella Suomen kumppaniyrityksillä on myös mahdollisuus sijoittaa sateenvarjoteline omiin tiloihin ja tarjota näin erinomaista palvelua asiakkaille.

Abrella Suomen kumppanina saat:

  • Yhden sateenvarjotelineen, jota varustamme sateenvarjoilla vuoden ajan
  • 1000 kpl brändillänne varustettuja City-sateenvarjoja
  • Yrityksenne sijainti lisätään Abrella App -karttasovellukseen

Ihmiset saavat lainata sateenvarjoja vapaasti. Lainaaminen ei vaadi minkäänlaista rekisteröintiä tai panttia. Konsepti sai alkunsa Tanskassa neljä vuotta sitten, ja on levinnyt sieltä jo useisiin Euroopan kaupunkeihin. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat jo käyttäneet City-sateenvarjoja, ja palvelun menestys jatkuu.

Kaupunkilaiset voivat ladata älypuhelimeen sovelluksen nimeltä Abrella App, jotta he näkevät mistä sateenvarjoja voi lainata ja mihin niitä voi palauttaa.

Abrella Suomi tarjoaa Helsingin Yrittäjien jäsenyrityksille City-sateenvarjon palvelun jäsenetuna -15 %. Sateenvarjon lohkopaikan hinta on 1470 euroa (ALV 0%). Alennettu hinta (-15%) on 1249,50 € (ALV 0%).

Lisätietoja jäsenedusta:

info@abrella.fi
p. 0400 251 381
www.abrella.fi

Kuva: Abrella Suomi