19.8.2018 klo 20:48
Uutinen

Seitsemällä eurolla lisää energiaa, elämäniloa ja verkostoja!

Tule mukaan Yrittäjien matalankynnyksen sporttiklubiin.

Haluatko syksyysi lisää energiaa, parempaa ryhtiä ja uusia verkostoja? Oulun Yrittäjät tarjoavat jäsenilleen huikean mahdollisuuden 10 viikon energiaboostaukseen. Alussa ja lopussa tehdään EnergiatestiTM, joka on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus. Sen jälkeen treenataan hyvällä mielellä kaksi kertaa viikossa: tiistaiaamuisin Liikuntakeskus Voitossa 15 min asiaa + 45 min kuntoilua ja torstai-iltaisin yhteislenkki ulkona (paikka valitaan ryhmän toiveiden mukaan). Sporttiklubi toteutetaan 4.9-15.11.2018.

Paikkoja on vain 20. Mukaan pääsevät ensimmäisenä ilmoittautuneet jäsenet, toimi nopeasti! Sitovat ilmoittautumiset 27.8 mennessä. Hinta vain 7 € / viikko.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jenna@juhlaguru.fi

Viikko-ohjelma

TIISTAI: klo 9-10 Liikuntakeskus Voiton yrittäjäjumppa: Ensimmäinen 15 min tulee tietoisku hyvinvointiin liittyvään aiheeseen Voiton liikunta-alan ammattilaisen johdolla. Loput 45 min käytetään aktiiviseen liikkumiseen.

TORSTAI: Klo 19-20 yhteislenkki Oulun seudulla. Yhteislenkeillä jatketaan keskustelua tiistaina olleesta aiheesta ja jutellaan sen myötä muutenkin lenkkeilijöitä askarruttavia aiheita. Jaetaan arjen ajatuksia, murheita ja ilonaiheita rennon ulkoilun lomassa.

TEEMAT

VKO 36: Alkumittaus

VKO 37: Kahvakuulaharjoitus & uni

VKO 38: Kuntopiiri & elintavat

VKO 39: Venyttely ja liikkuvuusharjoitteet & liikkuvuus

VKO 40: Sisäpyöräily & aerobinen kunto

VKO 41: BodyPump & lihaskunto

VKO 42: Kahvakuula & henkiset voimavarat

VKO 43: Pilates & tasapaino

VKO 44: Kuntopiiri & ruokavalio

VKO 45: Loppumittaus

Sitovat ilmoittautumiset 27.8 mennessä.

SPORTTIKLUBIN HINTA 70 € / hlö (norm. 200€ / hlö)

Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa, koska kyseessä on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointirahaston tukema projekti. Lasku voidaan toimittaa suoraan yrityksellesi ja se tulee maksaa yhdessä erässä. Maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille.