8.2.2018 klo 08:02
Uutinen

Smart City on tapahtuma kasvuhakuisille yrityksille

Smart City -tapahtumassa nostetaan pöytälaatikkoideat kehittämisen kohteiksi sekä tarjotaan sparrausta kansainvälistyville yrityksille. Ilmoittautuminen on jo alkanut.

Smart City on tapahtuma, jolla kannustetaan yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia kehittämään ideoitaan ja pääsemään eteenpäin. Mukaan voit lähteä, kun on halu olla yrittäjä ja mielessä on kiinnostava idea. Tämä tapahtuma mahdollistaa toteuttamaan pöytälaatikkoideoita ja antaa sparrausta kansainvälistymiseen.

Tapahtuman suljetussa osassa esitellään luottamukselliset liikeideat raadille ja asiantuntijaryhmälle, joka auttaa yritystä eteenpäin. Ohjelmassa on myös avoin osio, jossa omaa ideaa esitellään lyhyesti yleisölle.

Smart Cityssä on kolme sarjaa: Smart City Pro ja Smart City Tank sekä kilpailuna toteutettava Smart City Light opiskelijoille ja start upeille.

Smart City Pro -sarjan teemana vuonna 2018 on liikenne ja palvelut. Tapahtumaan tuotava idea voi liittyä palveluiden tehostamiseen ja nykyaikaistamiseen, tai se voi olla myös mikä tahansa idea, joka pienentää hiilijalanjälkeä. – Tuo konkreettinen ideasi näkyville ja saat raadilta asiantuntija-apua.

Jos ideasi on skaalattavissa, kasvuun tähtäävät markkinat ovat olemassa ja rahoitukseenkin on osittain ratkaisuja, on tämä sarja juuri sinua varten. Sarjan parhaimmat ideat esitellään sijoittajille.

Smart City Light on kilpailuna toteutettava sarja opiskelijoille ja start upeille. Kevään 2018 teemana on liikenne ja palvelut. Tuo ideasi päivän valoon, jos sinulla on toteuttamiskelpoinen suunnitelma ja idealle on olemassa rahoitus tai sille haetaan rahoitusta.

Opiskelijoiden esikarsinta suoritetaan HAMK:n ja Laurean oppilaitoksissa. Kolme ideaa palkitaan 500 € stipendeillä.

Smart Tank on yrityksille, jotka haluavat kokeilla ja pilotoida olemassa olevaa ideaansa. Voit testauttaa palvelua tai tuotetta aidossa ympäristössä. Saat yrittäjäverkostosta apua oikean testialustan löytämiseen. Halutessasi saat mentorointia, kun kerrot, miten voimme olla avuksi. Smart tank -teema on vapaa.

Hakemukset tulee lähettää maaliskuun 9. päivään mennessä. Esikarsinnat oppilaitoksissa ja käsittelyt raadissa on vuorossa 15. maaliskuuta. Smart City -tapahtuma on huhtikuun 18. päivänä First Roundin toimitilassa Paloheimonkadulla. Smart Cityn järjestävät Riihimäen Yrittäjät, Hamk, Laurea ja FirstRound.

Tapahtumaan voi ilmoittautua Smart Cityn nettisivuilla, jonne pääset tästä >>