2.4.2020 klo 15:56
Uutinen

Suomalainen Lääkärikeskus Aava Hämeenlinnaan – paikalliset lääkärit mukana

Lääkärikeskus Aava avaa toimipisteen kesäkuussa Hämeenlinnan Tavastilassa. Perheyrityksen tulo kaupunkiin monipuolistaa yksityistä terveydenhuoltopalveluiden tarjontaa ja lisäää kilpailua työterveysasiakkaista.

Aava Hämeenlinna avaa ovensa täysin uusiksi remontoiduissa tiloissa Tavastilan kauppakeskuksessa. Lääkärikeskukseen tulee laajat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratorio ja röntgen sekä kattava työterveyshuolto.

– Olemme suomalainen perheyritys, jonka tehtävänä on ylläpitää ja uudistaa kotimaista terveydenhuoltoa. On ollut ilo nähdä, että arvopohjamme merkitsee myös lääkäreille niin paljon, että voimme avata Hämeenlinnassa vankan paikallisen osaamisen voimin, kertoo Lääkärikeskus Aavan liiketoimintajohtaja Tommi Qvick.

Perinteisen vastaanoton lisäksi Aava panostaa etähoitoon, jota tarjotaan työterveysasiakkaille ja yksityisasiakkaille silloin, kun käynti toimipisteessä ei ole tarpeen tai asiakkaalle mahdollista. Yritys lupaa, että Luotsi-etähoitopalvelun kautta asiakas saa terveydenhoitajan, työterveyslääkärin sekä yleislääketieteen erikoislääkärin palvelut paikasta riippumatta.

Palvelun kautta voi hoitaa jopa 70 % työterveyden kohtaamisista. Lääkärikeskuksen mukaan etäpalvelu tuo työnantajalle merkittäviä säästöjä henkilökunnan terveydenhoitokuluihin.

– Etähoidon suosio on jatkuvassa kasvussa ja koronaepidemian aiheuttama poikkeustilanne lisää etähoidon kysyntää ja tarvetta entisestään, Qvick kertoo.

Vastaavaksi lääkäriksi Nina Mattsson

Aava Hämeenlinnan vastaavana lääkärinä aloittaa naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Nina Mattsson. Hän siirtyy Aavalle Hämeen Lääkärikulmasta.

– Olen lähes 20 vuoden ajan pitänyt sairaalatyöni ohella vastaanottoa perheomisteisessa Hämeen Lääkärikulmassa. Toivoin voivani jatkaa työtäni kotimaisessa perheyhtiössä, joten päätös siirtyä Aavaan oli helppo, Mattson toteaa.

Lue myös: