11.4.2019 klo 14:06
Uutinen

Tampere Business Meet: rohkaisua, virkkeitä ja konkreettisia työkaluja myyntiin ja markkinointiin

Elokuun 23. päivänä järjestettävä Tampere Business Meet 2019 täyttää Tampere-talon myynnin ja markkinoinnin asiantuntemuksella, inspiraatiolla sekä ainutlaatuisilla verkostoitumismahdollisuuksilla. Nyt toista kertaa järjestettävään tapahtumaan odotetaan peräti 1000 osallistujaa.

Päivä alkaa verkostoitumislounaalla. Sen jälkeen, seminaarin ensimmäisessä osiossa, osallistujat voivat kulkea haluamaansa polkua ja valita puheenvuoroista itselleen kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat. Teemoina koulutuspoluilla ovat esimerkiksi moderni myynti & myynnin automaatio, sisältömarkkinointi, asiakaskokemus ja palvelumuotoilu.

Iltapäivällä lavalle nousevat muun muassa Jarkko ”markkinoinnin kymmenen käskyä” Kurvinen sekä Kim ”Leijonan luola” Väisänen.

”Kuulostaa pliisulta, mutta Tampere Business Meet antaa varmasti jokaiselle jotakin. Suosittelen tapahtumaa yksinyrittäjille, pk-yritysten väelle sekä myynnin ja markkinoinnin parissa isommassa firmassa työskenteleville. Meillä on niin monipuolinen ja asiantunteva kattaus puhujia, että näkökulmia riittää. Punaisena lankana seminaarissa juoksee myös konkreettisuus: tarjolla on nimenomaan käytännönläheisiä työkaluja myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi. Sitä paitsi tapahtuma on taatusti syksyn kovin verkostoitumismahdollisuus – miksi jättää väliin potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin tapaaminen?” TBM:n perustaja Markus Koskinen herättelee.

Tapahtuman liput ovat myynnissä nyt

Lippukaupassa voi valita itselleen sopivimman tavan osallistua: seminaariliput sekä verkostoitumislounaan ja jatkobileiden liput hankitaan erikseen.

”Viime vuonna verkostoitumislounaan 500 paikkaa myytiin loppuun eli kannattaa varmistaa paikkansa heti. Lounaalla ei istuta omissa porukoissa, vaan lupaamme laittaa pakan sekaisin rennolla otteella,” Koskinen naurahtaa.

Myös iltabileiden ”Meet the Beat” osallistujamäärä on rajattu – jatkoille mahtuu 300 juhlijaa.

Pirkanmaan Yrittäjät tapahtuman yhteistyökumppaniksi

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampere-talon ja paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Pirkanmaan Yrittäjät on yksi kumppaneista.

Yrittäjissä nähdään, että tapahtuman annista voivat hyötyä kaikki jäsenyrittäjät toimialaan katsomatta. Myynti ja markkinointi ovat tärkeitä yritystoiminnan elementtejä, joihin tapahtuma tarjoaa konkreettisia neuvoja ja erityisesti pienyrittäjän tarvitsemaa tukea

”Tapahtuma on monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa jokaiselle jotakin – myynnin ja markkinoinnin ympärillä liikkuvat aiheet ovat aina ajankohtaisia. Lisäksi verkostoitumismahdollisuudet jäsenillemme ovat erinomaiset”, täydentää Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen.

Yhteistyökumppanuuden kunniaksi Pirkanmaan Yrittäjien jäsenet saavat alennuksen perushintaisesta seminaarilipusta. Alennuskoodi jäsenhintaisen lipun hankkimiseksi lähetetään jäsenkirjeessä torstaina 11.4.2019.

Siirry tapahtuman nettisivuille ja lippukauppaan >>

Kysymykset ja ryhmätiedustelut tapahtumaan liittyen:

Henri Tuliniemi
Päällikkö I TBM 2019
044 5845 883
henrituliniemi@gmail.com