7.8.2019 klo 13:22
Uutinen

Terve Yrittäjä! -kuntokoulu sopii kaikille – ilmoittaudu mukaan

Pirkanmaan Yrittäjien oma kuntokoulu starttaa jälleen elokuun lopussa. Kuntokoulussa paneudutaan hyvinvointiin laajasti, sillä liikunnan lisäksi on luvassa vinkkejä ja ohjeita muun muassa ravintoon ja uneen. Kokosimme vielä muutamia kysymyksiä ja vastauksia kuntokouluun liittyen – lue ne, mikäli vielä epäröit osallistumistasi, ja ilmoittaudu mukaan!

Kenelle kuntokoulu sopii?

Kuntokoulu sopii ihan kaikille. Lajikokeilut on suunniteltu niin, että voit osallistua ilman aikaisempaa liikuntataustaa. Toisaalta, jos liikunta kuuluu jo nyt osaksi arkeasi, pääset kokeilemaan uusia lajeja ja voit liikkua niin sanotusti omalla tasollasi.

Entä jos ihan oikeasti en ole harrastanut kävelyä kummempaa liikuntaa sitten kouluaikojen?

Ei haittaa. Lähde avoimin mielin mukaan! Ammattilaisen opastuksella pysyt takuulla mukana ja saat hien pintaan.

Miksi yrittäjäjärjestö järjestää kuntokoulun?

Meidän mielestämme yrittäjä on yrityksensä tärkein voimavara ja siksi yrittäjän hyvinvointi ensisijaisen tärkeää. Kuntokoulun avulla haluamme paitsi muistuttaa itsestään huolehtimisen tärkeydestä myös tarjota konkreettista tukea yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen.

Arkeni on melko kiireistä ja aikatauluni epäsäännölliset. Voinko silti ilmoittautua mukaan?

Ehdottomasti. Viikoittain järjestetään kaksi samansisältöistä kuntokoulutuntia, keskiviikkoiltapäivisin ja torstaiaamuisin. Voit valita näistä sinulle sopivamman ajankohdan, eikä sen tarvitse olla joka viikko sama. Parhaan hyödyn saat, kun osallistut joka kerta, mutta toki työmatkat ja muut esteet ovat ymmärrettäviä.

Voinko ottaa kaverin mukaan?

Jos hän on Pirkanmaan Yrittäjien jäsen, niin totta kai – ja kannattaakin houkutella yrittäjäkollega mukaan. Kuntokoulu on yksi jäseneduistamme ja osallistumismaksu sen vuoksi vain 60 euroa

Entä jos vieläkin epäröin?

Älä epäröi! Mukaan kannattaa lähteä jo hyvän seuran vuoksi. Liikunta on aina mukavampaa mukavassa porukassa ja voimme tsempata toinen toistamme.

Tutustu tarkemmin kuntokoulun ohjelmaan Pirkanmaan Yrittäjien tapahtumakalenterissa ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.8.2019. Kuntokoulu alkaa ke 28.8./to 29.8.