31.10.2019 klo 13:46
Uutinen

Terveisiä hallitukselta

Miksi lähteä mukaan Jyväskylän Yrittäjien hallitustyöhön? Erika Nurmela, Disa-Erika Tmi

Olen toiminut kausilla 2018-2019 hallituksessa ja ollut mukana tapahtumatyöryhmässä.

Lähdin mukaan yrittäjien hallitukseen mielenkiinnosta yhdessä tekemiseen. Halusin nähdä mitä yrittäjien toiminta on ja tietenkin verkostoitua muiden yrittäjien kanssa.

Kahden vuoden aikana olen oppinut yrittäjäyhdistyksen vaikuttamisesta yrittäjien arjessa, Suomen Yrittäjien toiminnasta ja yrittäjien etujen ajamisesta. Olen päässyt kuulemaan Jyväkylän kaupungin suunnitelmista ja kurkistamaan hallinnon kulisseihin sekä nähnyt miten suunnitelmat rakentuvat ja mikä niiden taustalla vaikuttaa.

Meillä on ollut mahtavia matkoja, olemme tutustuneet erilaisiin paikkoihin ja yrityksiin. Olen tavannut uusia ihmisiä ja saanut yrittäjäystäviä. Sitä kautta päässyt myös juhlistamaan heidän merkkitapahtumia. Yhteishenki on ollut hyvä ja toiminnassa on yhdessä tekemisen meininkiä. Jokainen on antanut panoksensa mahdollisuuksiensa mukaan.

Lähde sinäkin mukaan hallitustoimintaan ja ole osa vaikuttavaa joukkoamme!

Erika Nurmela

Disa-Erika Tmi

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on näköalapaikka Keski-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen toimintaan. Lähde mukaan tekemään työtä yrittäjyyden puolesta!

Syyskokous valitsee 13.11. Jyväskylän Yrittäjien hallituksen kaudelle 2020-2021. Voit asettua ehdolle hallitukseen ennakkoon tai kokouksessa. Halutessasi voit lähettää lyhyen esittelyn itsestäsi kuvan kera 8.11. mennessä anni.peltonen@yrittajat.fi, jolloin voimme esitellä sinut kokouksessa.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Maarit Venäläinen, p. 040 737 91 38, maarit@visita.fi. Voit tutustua tämän hetken hallituksen jäseniin täällä.

Ilmoittaudu mukaan syyskokoukseen 7.11. mennessä: https://www.lyyti.in/JYsyyskokous_2019