24.3.2022 klo 15:05
Uutinen

Tervetuloa Jyväskylän Yrittäjät ry:n kevätkokoukseen ma 11.4. klo 18!

Tervetuloa Jyväskylän Yrittäjät ry:n kevätkokoukseen!

Jyväskylän Yrittäjien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään ma 11.4.2022 klo 18 alkaen Kuokkalan kartanolla (Hämeenpohjantie 50, Jyväskylä).

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat.

  • hallituksen laatima toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä tilikaudelta sekä tilintarkastuskertomus
  • vahvistetaan tilinpäätös
  • päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille mahdollisille tilivelvollisille.

Kokouksen päätyttyä pääsemme tutustumaan Kuokkalan kartanoon esittelyn merkeissä. Esittelyn jälkeen tarjoillaan ruoka ja kahvi/tee, joka on osallistujille maksuton. Muut virvokkeet ovat omakustanteisia. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio tai allergioita, niin ne huomioidaan tarjoilussa.

Menu:
Challansin ankkaa ja punajuurta                    
Gruyére, omena
***
Kahvi/tee

Tarjoilujen vuoksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon su 3.4. mennessä: https://www.lyyti.in/kevatkokous_jyvaskylan_yrittajat

Kevätkokoukseen on oikeus osallistua ilman ilmoittautumista, mutta osallistuminen ruokailuun ei tällöin välttämättä ole mahdollista. Osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet kokouksesta ja kokouspaikalla toimimisesta ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostitse.

Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinaan tai hihaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Vältä lähikontakteja. Lisätietoja suojautumiseen täällä>>

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Jari Parkkisenniemi, p. 050 355 5087, jyvaskylan@yrittajat.fi