19.12.2018 klo 16:02
Uutinen

Tervetuloa näytteilleasettajaksi KesätyöX-messuille sekä työelämätreffeille Espoon Dipoliin 15.1.2019

Tammikuussa Espoon Dipolissa, Otaniemessä järjestetään KesätyöX-messut ja työelämätreffit. Messuille osallistuu noin 1800 Espoon toisen vuoden lukiolaista, mutta messut ovat avoinna kaikille lukiolaisille. Lähde mukaan näytteilleasettajaksi kertomaan yrityksestäsi ja esimerkiksi kesätyömahdollisuuksista.

KesätyöX-messuilla yritykset voivat esitellä toimintaansa ja kertoa avoimista työpaikoista lukiolaisille. Messut ovat mahdollisuus tavata kasvokkain sopivien kesä- tai keikkatyöläisten kanssa – eli tavata niitä opiskelijoita, jotka ovat tulevaisuuden huipputekijöitä. Messuille osallistuminen on maksutonta, joten tule näytteilleasettajaksi kertomaan yrityksestäsi, kesätyömahdollisuuksista tai esimerkiksi työnhausta.

Työelämätreffit järjestetään KesätyöX-messujen yhteydessä. Treffeillä yritykset voivat kertoa omista mahdollisuuksistaan ja tarpeistaan lukioyhteistyölle. Työelämätreffeille osallistuu lukio-opettajia ja -opoja pääkaupunkiseudulta. Tule tapaamaan mahdollisia tulevia yhteistyökumppaneita ja kuulemaan eri tavoista tehdä yhteistyötä.

Lämpimästi tervetuloa messuille, työelämätreffeille tai kumpaankin!

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan 21.12.2018 mennessä >>

Lisätietoja: Piritta Ekroth p. 040 756 8422, piritta.ekroth @ hel.fi

Kuva: AdobeStock