9.6.2020 klo 11:54
Uutinen

Tietoisku tuesta ja hyvityksestä ravitsemisyrityksille 10.6. – tallenne katsottavissa jälkikäteen

Mihin ravitsemisyritys voi saada tukea ja hyvitystä? Kuinka paljon tukea ja hyvitystä voi saada? Miten yrittäjän tulee toimia? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan 10.6. klo 12:30-13:30 pidettävässä webinaarissa, joka on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille.

Ravintoloiden tuen mallissa on kaksi osaa, jotka täydentävät toisiaan. Toinen osa tukee yrityksiä työllistämisessä, ja toisella osalla hyvitetään rajoituksia ja tuetaan yrityksiä joustamattomien kustannusten hoitamisessa. Mallin esittelevät tietoiskussa johtava asiantuntija Timo Kaisanlahti ja erityisasiantuntija Ville Heinonen työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Tietoiskussa annetaan myös ohjeet siitä, miten yrittäjän tulee menetellä tuen tai hyvityksen saamiseksi. Verkossa julkaistavat ohjeet esittelee maksatusjohtaja Pauliina Smolander KEHA-keskuksesta. KEHA-keskus on elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana. Tietoisku on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille.

Kysyttävää?

koulutus@yrittajat.fi puh. 09 2292 2962. Uutisemme koronaviruksesta päivittyvät jatkuvasti Kaikki koronasta yrittäjälle -sivulle:

Muita kiinnostavia aiheita