19.3.2020 klo 19:14
Uutinen

Timma ryhtyi välittämään lahjakortteja suoraan pienyrittäjäasiakkailleen – Ostajan rahat on vakuutettu konkurssien varalta

Timma alkoi välittää lahjakortteja suoraan asiakasyrityksille helpotuksena poikkeustilanteen luomaan asiakaskatoon.

Hius-, kauneus- ja hierontapalveluiden markkinapaikka Timma on päättänyt helpottaa reilun 9 000 yrittäjäasiakkaansa tilannetta myymällä lahjakortteja suoraan asiakasyrityksiin. Ostetun lahjakortin summa menee lyhentämättömänä pienyrittäjille. Timma on siis luopunut omasta komissiostaan lahjakorttien kohdalla.

Timma on myös pidentänyt yrityspuolen laskujen maksuaikaa toukokuulle.

– Lahjakorttituotteemme toimi aiemmin niin, että kuluttaja osti lahjakortin Timmaan ja yrittäjä sai tulot siinä vaiheessa, kun kuluttaja päätti käyttää lahjakortin palvelun maksamiseen valitsemassaan liikkeessä. Se ei siis palvellut tarkoitustaan tässä poikkeustilanteessa, Timman toimitusjohtaja Lari Mykrä kertoo.

Siksi syntyi idea alkaa myymään kaikki lahjakortit Timmassa suoraan liikkeisiin, jotta tulot ohjautuvat välittömästi pienyrittäjille.

Timma vakuuttaa jokaisen ostetun lahjakortin summan. Mikäli yritys menisi konkurssiin, Timma korvaa ostetun lahjakortin arvon Timma-saldona, jonka voi käyttää toiseen Timman palveluun. Näin kuluttaja voi huoletta ostaa lahjakortin.

– Meille oli tärkeää löytää keino auttaa Timmaa käyttäviä yrittäjiä taloudellisesti poikkeusaikana. Halusimme myös luoda tavan, jolla kuluttajat voivat helposti auttaa pienyrittäjiä, Mykrä summaa.

Timman mukaan sitä käyttää joka kuukausi yli 20 000 kuluttajaa.

Toimitus

toimitus (at) yrittajat.fi