2.4.2019 klo 09:54
Uutinen

Tunnelma ratkaisi valokuvakilpailun voittajan

Kymen Yrittäjien valokuvakilpailun voitti Marjut Kilpi kesämökiltään ottamalla kuvalla auringonlaskusta.

Osana 80-vuotisjuhlavuotta Kymen Yrittäjät järjesti valokuvakilpailun, johon kaikki jäsenet saivat osallistua itseottamillaan kuvilla. Aihe kuville oli vapaa ja luontokuvien suosio näkyi vahvasti kilpailuun tulleissa kuvissa.

Aluejärjestön juhlajulkaisun toimitustiimi valitsi kilpailun voittajaksi kahvilayrittäjä Marjut Kilven ottaman kuvan ilta-auringon laskusta kesämökiltään Kotkan Hevossaaresta. Perusteluina voitolle olivat mm. kekseliäs kuvakulma, kuvan runsaat yksityiskohdat sekä siitä huokuva tunnelma.

– Voitto tuntuu ihanalta. Mahtavaa voittaa valokuvakilpailu, vaikka en ole ammattikuvaaja. Tyttären kanssa katselimme viime kesänä otettuja kuvia ja tämä ilta-aurinko oli meistä hyvä kuva kilpailuun, kertoo Pitko Cafe & Shopin yrittäjä Kilpi. Hän ei ole koskaan aikaisemmin osallistunut valokuvakilpailuihin ja huomattuaan kilpailuilmoituksen Kymen Yrittäjien uutiskirjeestä päätti kokeilla onneaan.

Voittajakuva löytyy myös Kymen Yrittäjien 80-vuotisjuhlajulkaisun sivuilta, joka ilmestyi maanantaina 1.4.2019. Juhlalehti on postitettu kaikille jäsenyrittäjille ja sähköinen versio tulee pian luettavaksi Kymen Yrittäjien verkkosivuille.

Kilpailun voittajakuvassa auringonlasku Kotkan Hevossaaressa. Kuvaaja Marjut Kilpi.