7.8.2018 klo 12:32
Uutinen

Työyhteisöjä liikuttava RunFest Tampereella 23.8.

Kokoa oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan.

RunFest on hyväntuulinen henkilöstötapahtuma, joka yhdistää jokaiselle sopivan joukkueliikunnan, piknikin, musiikin ja hauskan yhdessäolon.

Tampereella tapahtuma järjestetään torstai-iltana 23. elokuuta. Tapahtumapaikkana on Ratinanniemen puistoalue.

After work -henkiseen tapahtumaan sisältyy jokaiselle ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta sopiva 5 x 4,2 kilometrin puolimaratonviesti ja piknikjuhla RunFest-kylässä. Joukkueessa voi olla mukana enintään 5 henkilöä, joista kukin juoksee tai kävelee vähintään yhden 4,2 kilometrin kierroksen. Tyyli on vapaa!

Jäsenyrityksille 20 % alennus osallistumismaksusta

RunFestiin ilmoittaudutaan tapahtumajärjestäjän sivuilla. Pirkanmaan Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen 20 % alennuksen osallistumismaksusta – alennukseen oikeuttava koodi löytyy 9.8. lähetettävästä viikkotiedotteesta. Normaalihintainen osallistumismaksu on 10.8. asti 260 euroa per joukkue, sen jälkeen 300 euroa.

Pirkanmaan Yrittäjät tarjoaa tapahtumassa myös telttapaikan. Tuo mukanasi omat eväät tai hanki ne tapahtumajärjestäjän kautta. Toimiston väkeä on mukana tapahtumassa juoksemassa ja paikan päällä teltassa. Tule mukaan viettämään rentoa iltaa yhdessä!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.runfest.fi