Julia_Bagrova_IHY

Uusia jäseniä Itä-Helsingin Yrittäjissä

Vielä ennen kesän rientoja esitellemme kaksi tuoretta jäsentämme. Tällä kertaa tutustutaan yrittäjä Julia Bagrovaan ja yrittäjä Johan Söderlundiin.

Bagroff Oy tuottaa henkisen hyvinvoinnin palveluja

Bagroff Oy tuottaa henkisen hyvinvoinnin palveluja

”Bagroff Oy syntyi vuonna 2021 halustani auttaa ihmisiä ja yhteisöjä voimaan paremmin. Yritykseni tuottaa henkisen hyvinvoinnin palveluja. Bagroff Oy tarjoaa terapeuttista ja mentoroivaa konsultaatiota tai konsultaatiojaksoja.

Asiakkaina ovat yksittäiset ihmiset, yritykset ja ryhmät. Erityisesti yrittäjille on tarjolla erilaisia vertaistukiryhmiä. Ryhmiä on yrittäjyyttä harkitseville, naisyrittäjille ja kaikille heille, jotka haluavat saada tukea ja kannustusta omille unelmille ja tavoitteille. Lisäksi tarjolla on räätälöityjä webinaareja hyvinvoinnista ja merkityksellisyydestä ja ratkaisukeskeisiä valmennuksia yhteisöille muutoksen keskelle.

Uskomme merkityksellisyyden voimaan. Olemme sotaa vastaan ja 5 prosenttia kaikista tuotoista ohjataan Ukrainasta sotaa pakeneville sekä vapaaehtoistyöhön.”

Johan Söderlund on monen toiminnan mies

Johan Söderlund on monen toiminnan mies

”Yritykseni on virallisesti G.G.G. Marketing Oy, mutta markkinointinimi on palvelija.eu. Yritykseni löytyy markkinointinimellä myös Facebookissa. Päätoimialaani on kahvilat, ravintolat ja hotellit, mutta olen erittäin joustava keskustelemaan kaikista yhteistyömahdollisuuksista. Mottoni on ”mieluummin monta asentoa yhden kanssa, kun yksi asento monen kanssa”.

Puhun sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia sekä jonkin verran venäjää. Minulle voi vapaasti tarjota kaikenlaisia yhteistyökuvioita. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse, niin sovitaan tapaaminen kasvotusten. Lisäksi sukunimeäni kantava ryhmä Söderlundin pulinat on Facebookissa kaikille avoin ryhmä ja siinä ei ole jäsenmäärälle ylärajaa. Jäseniä nyt noin 700.”

Yhteystiedot:
Johan Söderlund
044 971 9810
gggmarketingoy@gmail.com
soderlund78@gmail.com