27.10.2023 klo 08:06
Uutinen

Vaikuta yrittämisen edellytyksiin Pirkanmaalla ja vastaa vaikuttamiskyselyyn!

Mitä haasteita Pirkanmaalla on yritysten toimintaedellytysten näkökulmasta? Mitä asioita voisimme nostaa keskusteluun, jotta yrittäminen olisi entistä sujuvampaa? Toteutuuko jokin osa-alue tällä hetkellä poikkeuksellisen heikosti tai haluaisitko nostaa esiin Pirkanmaan onnistumisia? Keräämme kasaan jäsenyrittäjiemme näkemyksiä maakuntatason vaikuttamistarpeista. Auta meitä vaikuttamaan puolestasi!

Pirkanmaan Yrittäjien vaikuttamiskyselyssä kerätään alueen yrittäjien näkemyksiä vaikuttamistyön eri osa-alueista. Yrittäjärjestömme vaikuttaa monella eri tasolla ja välittää yrittäjien näkökulmia eurooppalaiseen, valtakunnalliseen, alueelliseen ja paikalliseen päätöksentekoon. Suomen Yrittäjät keskittyy valtakunnalliseen vaikuttamiseen ja Pirkanmaan Yrittäjät vastaa Pirkanmaan tasoisesta vaikuttamistyöstä. Paikallisyhdistysten tehtäviin kuuluu kuntavaikuttaminen. 

Kyselyssä on eritelty laajempina vaikuttamiskokonaisuuksina kuusi eri teemaa: liikenne ja infrastruktuuri, hankinnat, osaavan työvoiman saatavuus, kaavoitus ja toimitilat, lupaprosessit sekä rahoitus. Kyselyssä on myös mahdollisuus nostaa esiin muita keskeisiä vaikuttamisnäkökulmia. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15-20 minuuttia. Kysely on avoinna 12.11.2023 saakka. Pääset vastaamaan kyselyyn täältä

Vastauksia voidaan hyödyntää Pirkanmaan Yrittäjien vaikuttamistyössä ja viestinnässä siten, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnista vastauksista. Vastauksia hyödynnetään esimerkiksi vuoden 2024 vaikuttamissuunnitelman taustoittamisessa.

Lisätietoja

elina purho

Elina Purho

Elinkeinoasioiden asiantuntija
Pirkanmaan Yrittäjät