8.12.2017 klo 13:45
Uutinen

Vastaa kyselyyn työterveyshuollosta – Helsingin Yrittäjät kilpailuttamassa puitesopimusta jäsenilleen

Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä toivot työterveyshuollolta ja oletko jo sen palvelujen piirissä. Kysymme myös kiinnostustasi hankkia työterveyshuoltopalvelut Helsingin Yrittäjät ry:n kilpailuttaman puitesopimuksen kautta, johon jäsenet voivat halutessaan liittyä. Kyselyssä selvitetään lisäksi tarvitsetko tai oletko käyttänyt palveluita työturvallisuudesta tai työhyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Vastauksesi ovat tärkeitä! Niitä tarvitaan yrittäjien työterveyshuolto-, työturvallisuus- ja työhyvinvointipalvelujen saatavuuden ja hyödyllisyyden parantamiseksi.

>> Vastaa työterveyshuoltokyselyyn tästä

Kyselyyn vastaamiseen kuluu aikaa noin viisi minuuttia. Voit tarvittaessa keskeyttää vastaamisesi ja jatkaa sitä myöhemmin. Kyselyn toteuttaa Työterveyslaitos yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa. Antamasi tiedot ovat luottamuksellisia, ja niitä käsittelevät ainoastaan Työterveyslaitoksen tutkijat. Kyselyn tulokset raportoidaan siten, että niistä ei voi tunnistaa kyselyyn vastanneita henkilöitä tai yrityksiä.

Kysely sisältyy Työterveyslaitoksen TyhyverkostoX – Työterveyttä, työturvallisuutta, työhyvinvointia verkostoituen –hankkeeseen. Linkit tutkimuksen rekisteriselosteeseen ja tietoturvaselvitykseen löytyvät hankkeen www-sivuilta: www.ttl.fi (hakusana: TTT-palvelut rekisteriseloste).

Lisätietoa kyselystä:

Tiina Oksala
toimitusjohtaja
Helsingin Yrittäjät
tiina.oksala @ yrittajat.fi
p. 040 548 1104

Helena Palmgren
hankkeen vastuullinen johtaja, kehittämispäällikkö
Työterveyslaitos
helena.palmgren @ ttl.fi
p. 030 474 2643

Kuva: Shutterstock