Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Veli Puttonen Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluntuottajien vaikuttamistoimielimen ruoriin

Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluntuottajien vaikuttamistoimielin aloitti toimintansa 17.4.2023. Toimielimen puheenjohtajaksi valittiin Keski-Suomen Yrittäjien hankinta-asiamies ja YrHyvaKS-hankkeen projektipäällikkö Veli Puttonen ja 1.varapuheenjohtajaksi Maarit Hokkanen, Lindström Oy ja 2. varapuheenjohtajaksi Mila Korhonen, Mehiläinen. Kokouksen esittelijänä toimii hyvinvointialueen palvelujohtaja Nina Peränen.

Toimielimen tavoitteena on mm. syventää kumppanuutta ja yhteistyötä eri alueilla hyvinvointialueen ja palveluntuottajien välillä.

– Palveluntuottajat, olkaa aktiivisia ja laittakaan palautetta kehitettävistä asioista puheenjohtajille ja toimielimen jäsenille! Olemme tehneet yhdessä palveluntuottajien kanssa kommenttiyhteenvedon kehitysehdotuksineen 1.4. käyttöönotettuihin palveluseteleihin sekä tehostetun palveluasumisen tulevaan kilpailutukseen, kommentoi Veli Puttonen toimielimen työn starttia.

Tule mukaan kehittämään Keski-Suomen hyvinvointialuetta YrHyvaKS-hankkeessa. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä Veli Puttoseen p. 0500 646792 tai sähköpostilla veli.puttonen@yrittajat.fi.

YrHyvaKS-hanketta rahoittavat Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen Yrittäjät sekä Keski-Suomen kauppakamari.