Vielä ehdit kertoa, minkä mittainen sinun yrittäjä-Hämeesi on

Maakuntien onnistumista mittaavan Elinvoimabarometrin vastausaikaa on jatkettu 16.4. saakka. Mahdollisimman monen yrittäjän osallistuminen kyselyyn on ehdottoman tärkeää yhteistyön ja konkreettisten uudistusten kehittämiseksi.

Yrittäjät selvittää maakuntien onnistumista uudella elinvoimabarometrillä. Maalis-huhtikuun aikana toteutettava tutkimus tuo esiin yrittäjien mielipiteitä oman maakuntansa yrittäjämyönteisyydestä, sen onnistumisista ja kehittämistarpeista.

Kysymysten kohteina ovat esimerkiksi:

  • liikenneyhteydet
  • maankäyttö
  • oppilaitosyhteistyö
  • työvoiman saatavuus
  • yritysneuvontapalveluiden tarjonta

Elinvoimabarometriä on ollut kehittämässä Janakkalan entinen kunnanjohtaja Tanja Matikainen, joka toimii tällä hetkellä Suomen Yrittäjien kunta- ja elinkeinoasioiden päällikkönä. 

– Kysymme asioista, jotka ovat välttämättömiä maakunnan elinvoimalle. Tutkimuksesta saadut tulokset ovat tärkeä työkalu yrittäjien ja maakuntien yhteistyön kehittämiseksi ja konkreettisten uudistustoimenpiteiden sopimiseksi, sanoo kunta- ja elinkeinoasioiden päällikkö Tanja Matikainen Suomen Yrittäjistä.

Elinvoimabarometri toteutetaan vuorovuosin kuntien yrittäjämyönteisyyttä mittaavan Kuntabarometrin kanssa. Tulokset julkistetaan 24.5. Kunnallisjohdon seminaarissa Lahdessa.  

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia.