25.5.2020 klo 14:22
Uutinen

YKSINYRITTÄJÄ; MAINOSTA MAKSUTTA YRITTÄJÄN VOIMASSA!

Seuraava 11.6 ilmestyvä lehti on päätetty julkaista erikoisnumerona kouvolalaisten yrittäjien tueksi. Yksinyrittäjille pikkuilmoitus maksutta ja muille jäsenille -50% alennus normaalihinnoista!

LEHTI ON NYT TÄYNNÄ, EMME OTA ENÄÄ VARAUKSIA VASTAAN! (tieto lisätty 29.5.2020)

Seuraava 11.6 ilmestyvä lehti on päätetty julkaista erikoisnumerona kouvolalaisten yrittäjien tueksi. Lehden sisältö koostuu yritysesittelyistä ja tarinoista poikkeusolojen keskellä. Lisäksi mukana on ajankohtaista asiaa asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden näkökulmasta.

Yhdistys haluaa tukea jäsenistöä vaikeinakin aikoina ja antaa mahdollisimman monelle myös näkyvyyden yhteisessä lehdessä. Siksi tarjoammekin tällä kertaa yksinyrittäjille mahdollisuuden maksuttomaan pikkuilmoitukseen, 2×2(82×88). Ilmoitusvarauksia otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessa maanantaihin 1.6 saakka, tai niin kauan kun lehdessä on tilaa. Ilmoitukset myös valmistetaan tarvittaessa.

Lisäksi kaikki ilmoituskoot tähän erikoisnumeroon ovat poikkeuksellisesti kaikille jäsenille varattavissa -50% alennuksella normaalihinnoista.

Ilmoitusmyynti:

Mia Lindgren kouvolan@yrittajat.fi tai 040/8355031

MEDIAKORTTI ERIKOISNUMEROON:

PDF iconmediakortti_uusi_2.pdf