Yksinyrittäjille oma verkosto Keski-Suomen Yrittäjiin

Yksinyrittäjien toive on kuultu ja Keski-Suomen Yrittäjiin perustetaan uusi verkosto. Keski-Suomen Yksinyrittäjäverkosto keskittyy yksinyrittäjien tärkeisiin teemoihin hyvinvoinnista liiketoiminnan edistämiseen ja oman yrittäjäidentiteetin vahvistamiseen.

Yksinyrittäjyys on kasvava yrittäjyyden muoto, johon liittyy erityispiirteitä työyhteisöön, verkostoitumiseen, toimeentuloon, hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä työn ja henkilökohtaisen elämän yhdistämiseen liittyen. Keski-Suomen Yrittäjien jäsenistä noin puolet on yksinyrittäjiä.

Keski-Suomen Yrittäjiin perustettava yksinyrittäjäverkosto keskittyy yksinyrittäjien omiin teemoihin hyvinvoinnista liiketoiminnan edistämiseen ja oman yrittäjäidentiteetin vahvistamiseen. Verkostossa jaetaan kokemuksia ja osaamista sekä opitaan uutta muilta yrittäjiltä eri toimialoilta.

  • Yksinyrittäjien tarpeet on tunnistettu. Vaikuttamistoimintaamme ohjaa 14-kohtainen ohjelma, joka keskittyy yksinyrittäjien aseman parantamiseen. Uusi verkostomme tähtää yksinyrittäjien liiketoimintamahdollisuuksien, verkostojen sekä hyvinvoinnin edistämiseen. Olen iloinen siitä, että saamme tämän tarpeellisen verkoston käyntiin, kommentoi Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Verkosto kokoontuu keskimäärin joka toinen kuukausi. Tapaamisia ohjaa Laura Siltala, kokenut työyhteisövalmentaja ja tapahtumien fasilitaattori Unelmaseppä Oy:stä. Hän varmistaa, että jokainen tapaaminen on sekä inspiroiva että hyödyllinen.

  • Yksinyrittäjänä olen jo pidempään kaivannut verkostoa ympärilleni. Idea tällaisesta yksinyrittäjäverkostosta sai vahvistusta Keski-Suomen Yrittäjien uusien jäsenten kick-off -illassa, jossa esittelykierroksen aikana toive verkostoitumisesta toistui useaan otteeseen. Meille yksinyrittäjille verkostoituminen on erityisen tärkeää; vaikka toimialat ovat erilaisia, meitä yhdistää samantapaiset haasteet ja haaveetkin. Tuntuu innostavalta jakaa ajatuksia ”lajitovereiden” kanssa, kun samalla saa oppia toisilta, saa uusia kontakteja, yhteistyötahoja, asiakkaita ja jopa ystäviä. Unelmani on, että verkosto saavuttaisi mahdollisimman monet ja että meistä tulisi yhdessä kasvava, oppiva ja menestyvä verkosto, kuvaa Laura Siltala uuden verkoston käynnistymistä.

Kaikki yksinyrittäjät ovat tervetulleita mukaan verkoston toimintaan. Yhteen tapaamiseen mahtuu 50 osallistujaa kerrallaan. 

Lue lisää ja ilmoittaudu Keski-Suomen Yksinyrittäjäverkostoon viimeistään 5.6.2024!

Lisätiedot:

Sanna-Mari Jyräkoski, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi, p. 050 563 7780

Laura Siltala, laura@unelmaseppa.fi, p. 045 638 1062