13.3.2020 klo 12:45
Uutinen

”Yrittäjä, jos joudut koronan takia ahdinkoon, soita heti Talousapuun”

Koronavirus vaikuttaa jo nyt laajasti Suomessa toimiviin yrityksiin. Erityisen vaikeaa on pienyrittäjillä, joilta asiakkaat peruvat aikoja. – Jos joudut koronan takia talousvaikeuksiin, ota heti yhteyttä Talousapu-neuvontapalveluun, Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikkö Tiina Toivonen kehottaa yrittäjiä.

– Talousvaikeuksiin joutunut yrittäjä ei ole yksin, apua on tarjolla. Sitä kannattaa pyytää heti, Talousapu-neuvottelukunnan puheenjohtaja Tiina Toivonen sanoo.

Yritys-Suomi Talousapu-neuvontapalvelu neuvoo ja auttaa maksu- ja talousvaikeuksissa olevia yrittäjiä. Neuvojat ovat yrityksen talouden- ja tervehdyttämisen asiantuntijoita.

Palvelu on luottamuksellista, ja sen saa normaalin puhelun hinnalla.

Talousapuun kannattaa olla yhteydessä, kun yritykselle on kertynyt maksamattomia laskuja, yritys ei enää pysty maksamaan lainoja ja niiden korkoja tai yrittäjä ei tiedä mitä tehdä töiden tai myynnin vähennyttyä.

– Yrittäjä voi soittaa Talousapuun myös, jos haluaa keskustella yrityksen talousvaikeuksista yleisesti tai jos ei vaan enää jaksa talousvaikeuksissa yksin, Toivonen sanoo.

Talousapu-neuvontapalvelusta vastaavat Ely-keskukset. Se palvelee puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi arkisin kello 9–16. Numero on +358 295024880.

toimitus @ yrittajat.fi

Muita kiinnostavia aiheita