21.5.2018 klo 13:50
Uutinen

Yrittäjä, tule starttaamaan kesää 2018 kanssamme

Tervetuloa käynnistämään kesäkautta yrittäjäseurassa – tarjolla on erilaisia Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten järjestämiä kesätapahtumia ympäri Helsinkiä. Osa tapahtumista on maksuttomia osallistujille. Varaa paikkasi ajoissa ja tutustu tarkemmin tapahtumalistaukseen!

6.6. Länsi-Helsingin Yrittäjien Golfkisa Talin golfkentällä

Tule nauttimaan mukava iltapäivä Talin golfkentälle Länsi-Helsingin Yrittäjien perinteisessä golfkisassa. Kisa on avoin kaikille helsinkiläisille yrittäjille, osallistumismaksu on 55 euroa per pelaaja.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu >>

7.6. Kesäristeily M/S Kingillä

Lähde mukaan perinteiselle kesäkauden avausristeilylle yhdessä Kanta-Helsingin ja Keski-Helsingin Yrittäjien kanssa. Risteilyn kesto klo 18.00-21.30, lähtö Kauppatorilta. Luvassa on iloista menoa, hyvää ruokaa ja juomaa, yrittäjäystävien tapaamista ja verkostoitumista. Risteilyllä palkitaan myös Kanta-Helsingin Yrittäjien Vuoden 2018 Mikroyrittäjä.

Risteilymaksu:

  • 20 euroa Kanta- ja Keski-Helsingin Yrittäjien jäsenet + avec
  • 35 euroa muille osallistujille

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu >>

11.6. Petanque-treenit Töölössä

Tervetuloa perinteisiin Helsingin Yrittäjät – Töölö ry:n petanque-treeneihin Nervanderin puistikkoon. Ohjelmassa on petanque-pelin sääntöjen ja tekniikan harjoittelemista ja tietysti pelaamista. Lisäksi tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa pelaajille. Treeneissä harjoitellaan elokuussa järjestettäviä paikallisyhdistysten leikkimielisiä petanque-mestaruuskilpailuja varten. Tapahtuma on maksuton.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu >>

14.6. Merestä Lautaselle -kesätapahtuma Santahaminassa

Jo perinteeksi muodostunut Helsingin Yrittäjät – Itäväylä ry:n Merestä lautaselle -kesätapahtuma kokoaa taas yrittäjät yhteen Santahaminaan 14.6.2018 klo 17-21. Tarjolla on maukas kala-ateria ruokajuomineen ja ohjelmassa muun muassa leikkimielinen rantaongintakilpailu hyvillä palkinnoilla. Illan aikana voi saunoa, joten ota oma pyyhe mukaan. Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen on sitova.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu >>

14.6. Kesäpicnic Lauttasaaressa

Kutsumme sinut Helsingin Yrittäjät – Lauttasaari ry:n kesäpicnicille Lauttasaaren kirkon grillikatokselle (kirkon takana) koko perheen voimin torstaina 14.6. klo 18 alkaen. Ohjelmassa grillauksen lisäksi mm. seurapelejä kuten mölkkyä ja petankkia. Vietetään aikaa yhdessä ja tullaan tutuiksi kesäpicnicin merkeissä. Tapahtuma järjestetään säävarauksella – jos sää ei suosi, ajankohta siirtyy.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu >>

Kuva: Marja Ilvesviita