9.2.2021 klo 21:11
Uutinen

Yrittäjä, viritä motivaatio huippuunsa ammattilaisen ohjein

Tuntuuko alkuvuosi kankealta? Viekö kiireen tunne kaiken puhdin? Nappaa täsmävinkit motivaation herättelyyn yrittäjältä ja johtamisen ammattilaiselta Shani Livsonilta.

1. Tunne itsesi

”Tämä on kaikkein tärkeintä motivaatiossa. Itsetuntemuksen kautta löydät vahvuutesi ja opit luottamaan itseesi: mistä energia, onnellisuus ja suorituskyky on ammennettavissa.”

2. Muista, että olet ainutlaatuinen

”Olemme jokainen yksilöitä ja juuri siksi niin ihmeellisiä kaikkine omine tarpeinemme ja tapoinemme. Hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet.”

3. Unelmoi ja tavoittele asioita, jotka inspiroivat ja innostavat sinua

”Näin löydät tekemiselle merkityksen. Tee näitä asioita säännöllisesti ja jatkuvasti.”

4. Älä kiirehdi

”Kiire on niin sanotusti ulkoinen tunne. Usein sen aiheuttaa ympäristö. Kiireen tuntu tulee muiden luomasta paineesta. Keskity omaan rytmiisi ja tapaan tehdä asioita.”

5. Kaikkeen ei voi vaikuttaa

”Keskity asioihin, joihin voit oikeasti vaikuttaa. Näin vältyt pettymyksiltä ja turhautumiselta. Kukaan meistä ei voi vaikuttaa kaikkeen eikä olla täydellinen.”


Shani Livson on johtamisen ja työhyvinvoinnin kouluttaja ja valmentaja, RMP Master motivaatiovalmentaja, kätilö ja HM, jonka erityisosaamista on motivaatio. Hänen yrityksensä BA Personnel on erikoistunut johtamiseen, henkilöstöjohtamiseen, HR-prosesseihin ja työhyvinvointiin. Lisätietoa: bapersonnel.fi

Kuva: AdobeStock