12.10.2020 klo 09:00
Uutinen

Yrittäjät yrittäjien tukena – miksi liittyä joukkoon?

Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Me Yrittäjät olemme tukenasi – olit sitten yksinyrittäjä, työnantaja, vasta-alkaja tai vanha konkari. Jokainen tarvitsee joskus apua.

Neuvomme, koulutamme ja opastamme. Koko Suomen kattavasta verkostostamme löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Ja koska kukaan ei yksin pysty valvomaan etujaan lainsäädännön kehityksessä, teemme sen kaikkien yrittäjien puolesta. Jäsenenämme saat maksutonta neuvontapalvelua, rahanarvoisia jäsenetuja, koulutuksia, yrittäjille tärkeää tietoa, vaikutustyötä puolestasi ja kattavan verkoston sekä yhteisön tueksesi.

Kohtaamisia ja verkostoja

Keski-Suomen Yrittäjät ja sen paikallisyhdistykset järjestävät yhdessä kumppaneidensa kanssa ajankohtaisia tapahtumia ja koulutuksia jäsenille. Kaikki tapahtumamme ovat korona-aikana tavoitettavissa myös verkon kautta. Webinaarimme tallennetaan ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen. Jäsenenä pääset myös itse vaikuttamaan tapahtumasisältöihin. Kuuntelemme herkällä korvalla jäsentemme tarpeita ja pyrimme vastaamaan niihin.

Paikallisyhdistyksemme järjestävät matalankynnyksen kohtaamisia, joissa vertaistuki ja verkostoituminen ovat keskiössä. Voit myös napata valtakunnallisesta tarjonnasta sinulle sopivia tapahtumia ja koulutuksia.

Alueelliset tapahtumat ja koulutukset
Valtakunnalliset tapahtumat ja koulutukset
Paikallisyhdistykset

Neuvontapalvelut ja edut

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta puhelinneuvontaa alueellisilta ja valtakunnallisilta asiantuntijoilta. Voit soittaa neuvontapalveluun, kun haluat keskustella asiantuntijan kanssa suunnittelu- tai päätöksentekovaiheessa olevasta asiasta tai jos tarvitse apua ongelmatilanteeseen.

Alueelliset neuvontapalvelut
Valtakunnalliset neuvontapalvelut

Jäsenenämme saat käyttöösi niin alueelliset jäsenetumme kuin valtakunnalliset jäsenedut ja saat varmasti luotettavaa tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan. Jäsenenä pääset hyödyntämään esimerkiksi asiakirjapankkeja sekä oppaita ja pidämme sinut myös ajan tasalla yrittäjille tärkeistä uutisista ja ilmiöistä.

Mentorointi ja käynnissä olevat hankkeet

Yrityskummit tarjoavat maksutonta mentorointia yrittäjille. Olipa ajatuksenasi kehittää liiketoimintaa tai tarvitset ulkopuolista näkökulmaa tiettyyn ongelmaan tai hankkeeseen, yrityskummi voi tarjota sparrausta ja mentorointia sinulle. Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Yrityskummin kanssa toimiminen on avointa, mutta ehdottoman luottamuksellista. Voit myös itse alkaa kummiksi! Palvelu kattaa koko maakunnan.

Lue lisää Yrityskummeista

Hyvinvointihanke

Marraskuussa 2020 käynnistyvä hyvinvointihanke kartoittaa yrittäjien hyvinvoinnin tilaa ja tuottaa palveluja hyvinvoinnin parantamiseksi. Pienessä yrityksessä sekä yrittäjän, että henkilöstön henkilökohtaiset valinnat linkittyvät suoraan työhön ja toisaalta työ myös henkilökohtaiseen elämään. Yksinyrittäjien kohdalla erityisesti palveluyrityksissä ydinliiketoimintaa tehdään suoraan yrittäjän persoonalla, jolloin oma hyvinvointi käytännössä määrittää liiketoiminnan ja menestymisen edellytykset.

Hankkeen kohderyhmänä on mikro- ja pk-yritykset. Hankkeen toimenpiteillä edistetään yrittäjien ja yritysten hyvinvointia ja sen johtamista sekä työkyvyn johtamista ja sitä kautta työn tuottavuutta. Hanke kohdistuu välittömillä vaikutuksillaan yksilön hyvinvointiin, mikro- ja pk-yritysten työhyvinvointiin ja työn tuottavuuteen sekä kartoitusten, valmennuksen, työnohjauksen ja hyvinvointikartan suunnittelun osalta. Hankkeessa kehitetään uudenlaisia ratkaisuja tai tuotetaan erityistä lisäarvoa olemassa oleviin toimenpiteisiin yritysten uudistumisen ja kilpailukyvyn edistämiseksi. Hanke on yrittäjille maksuton. Toimenpiteiden laajuuden vuoksi mukaan hankkeeseen mahtuu satoja yrittäjiä.

Löydetään yhdessä uusia keinoja menestyä! Liity mukaan Yrittäjiin!