6.8.2019 klo 12:04
Uutinen

Yrittäjien varapuheenjohtaja Carita Orlando Yrittäjänaisten toimitusjohtajaksi

Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtajaksi on nimitetty taloushallinnon konsultti, yrittäjä Carita Orlando.

– Olen todella iloinen, että saamme toimitusjohtajan, jolla on vahva kokemus niin edunvalvonnasta kuin yrittäjyydestä, toteaa Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Tiina Koski. Caritalla on laajat verkostot ja selkeä kuva järjestömme tavoitteista. Hän on myös itse toiminut paikallisyhdistyksemme puheenjohtajana, joten hän tuntee järjestökentän.

Carita Orlando (48) on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005. Hänen omistamansa tilitoimisto työllisti parhaimmillaan 19 työntekijää. Viimeiset kolme vuotta hän on toiminut taloushallinnon konsulttina.

– Tilitoimistoyrittäjänä pääsin näkemään läheltä erilaisten yrittäjien arkea, haasteita ja onnistumisia. Tunnen niin yksin- kuin työnantajayrittäjän kohtaaman byrokratian, kustannukset, riskit ja ongelmatilanteet, sanoo Orlando. Olen hyvin innoissani aloittaessani Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtajana. Naisvaltaisten alojen ja naisyrittäjien kohtaamat lisähaasteet ja -kustannukset ovat niitä asioita, joiden vähentämiseksi haluan tehdä töitä.

Carita Orlando toimii tällä hetkellä mm. Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana, Pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtajana, Vantaan kaupungin valtuuston varapuheenjohtajana ja Finnveran hallintoneuvoston jäsenenä. Orlando aloittaa Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtajana 5.8.2019.

Lisätietoja:

pj. Tiina Koski
tiina.koski@yrittajanaiset.fi puh. 050 375 9234

tj. Carita Orlando
carita.orlando@yrittajanaiset.fi puh. 040 544 5519