11.11.2019 klo 10:06
Uutinen

Yrittäjillä avoin haku näköalapaikoille

Suomen ja Hämeen Yrittäjät etsivät avoimella haulla yrittäjiä valtakunnallisiin valiokuntiin, verkostojen johtoryhmiin ja työmarkkinavaltuuskuntaan. Haku käynnistyi viime viikolla ja se on auki 26.11. asti.

Kanta-Hämeestä on ollut kymmenen yrittäjää valtakunnallisissa luottamustehtävissä päättyvällä kaksivuotiskaudella. Heistä puolet on toimialajärjestön edustajia ja puolet paikalllisyhdistyksien jäseniä. Kantahämäläiset ovat vahvasti edustettuina mm. energia ja ympäristö- sekä liikenteen valiokunnissa. Edustusta löytyy myös mm. kasvu- ja yksinyrittäjäverkostoista.

Yksi hämäläisistä yrittäjistä valtakunnan areenoilla on hattulalainen Pauliina Hatunen.

– Paikalliset yrittäjät pääsevät tuomaan heille itselle tärkeitä asioita ja alueen näkökulmia valtakunnan tasolle. Kokonaisuutena työskentely valiokunnassa on ollut arvokas kokemus. Siinä on päässyt keskustelemaan alan kovien huippuosaajien kanssa, joita ei välttämättä muuten olisi päässyt kohtaamaan, Pauliina toteaa.

Hämeen Yrittäjät vinkkaa, että valiokuntatyöskentely tarjoaa mahdollisuuden tuoda omat näkemykset, kokemukset ja osaamisen muiden yrittäjien hyödynnettäviksi.

– Valiokuntaan kannattaa ehdottomasti hakea, jos omaa aidon kiinnostuksen vaikuttaa ja kehittää asioita. Samalla saa mahdollisuuden kehittyä itse, toteaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka.

Haku on käynnissä 5.-26.11.2019. Valiokuntien, verkostojen johtoryhmien ja työmarkkinavaltuuskunnan jäsenet valitaan Suomen Yrittäjien hallituksen kokouksessa 14.1.2020.

Hakusivusto on osoitteessa https://www.yrittajat.fi/haku-valiokuntiin-2020