13.6.2024 klo 11:53
Uutinen

Yritykset esille uudella tavalla

Punkaharjun Yrittäjät tuovat nyt Yrittäjätarinat esille sympaattisina podcasteina. Voit kuunnella yrittäjien ja yritysten tulevaisuuden suunnitelmista, kommelluksista ja arkipäivästä uudessa Yrittäjien podcast-sarjassa, joista ensimmäiset 10 kpl on juuri julkaistu Spotify:ssa.  Ota kuunteluun automatkalla tai mökillä ja seuraa uusien jaksojen julkaisua. Podcastit ovat osa Punkaharjun Yrittäjien jäsenpalvelua.

Persoonat esiin ja yritykset tutuiksi

– Kaikki yrittäjät ovat persoonia ja haluamme tuoda sen esille, Petri Hänninen Punkaharjun Kaivinkonepalvelu Oy:stä kertoo. – Olemme reiluja ja rehtejä tyyppejä ja haluamme madaltaa kynnystä kysyä paikallisia palveluja, idea isä, varapuheenjohtaja Arto Tolvanen valottaa. – Meiltä voi kysyä palveluista ja tuotteista. Tarjoamme paikkakunnan muita yrityksiä, jos itseltä ei kaikkea löydy.  Yhdessä olemme enemmän, punkaharjulaiset yrittäjä uskovat.

Edelläkävijyyttä ja rohkeutta

Punkaharjun Yrittäjät rakentaa jäsenyrityksiensä yhteishenkeä muutenkin uudella tavalla. Toukokuun lopulla yhdistyksen jäsenille järjestettiin autourheilutapahtuma, jossa jäsenyritykset pääsivät tutustumaan rallin maailmaan. Rallikyyti ja rallibuffet hyvässä seurassa kiinnostivat yli 40 yrittäjäjäsentä. – Saimme todella hyvää palautetta tapahtumasta ja paljon kiittelivät jälkikäteen, Punkaharjun Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Muhonen iloitsee. – Haluamme tehdä juttuja hieman eri lailla ja pyytää mukaan myös naapuriyhdistykset, Jukka Muhonen painottaa. Podcast-sarjan tuottajana on Punkaharjun Yrittäjät ja suunnittelusta sekä toteutuksesta vastaa G-Media Group Oy.

Lisätietoja: Arto Tolvanen, 0500 656 492 tai arto.tolvanen@grafical.fi, g-media.fi

Kuuntele tarinoita: https://open.spotify.com/show/5eKrJPF9VGp1aMcEfeAfZJ

Punkaharjun Yrittäjät podcastien äänitys jatkuu

Punkaharjun Yrittäjien podcasteja äänitetään seuraavan kerran tiistaina 17.6. ja keskiviikkona 18.6. Punkaharjutalolla (ent. kunnantalo). Podcasteissa punkaharjulaiset yrittäjät kertovat yrityksistään, tekemisistään ja tavoitteistaan elämässä.
Varaa aikasi haastattelumuotoiseen äänitykseen arto.tolvanen@grafical.fi tai 0500 656 492.