24.5.2021 klo 12:06
Uutinen

Yritystreffit 25.5.2021 – Laajenna verkostojasi, tee kauppaa ja tapaa yritystoiminnan asiantuntijoita

Helsingin Yrittäjien Yritystreffeille 25.5.2021 on ilmoittautunut jo yli 120 osallistujaa. Yritystreffit ovat siis todellinen mahdollisuus tutustua muihin yrittäjiin ja tehdä kauppaa. Mukana verkkotapahtumassa on myös laaja joukko tapahtuman kumppaniorganisaatioiden sekä yrittäjäjärjestön asiantuntijoita. Hyödynnä mahdollisuus jutella kahden kesken ammattilaisten kanssa juuri sinun yritystoimintaasi liittyvistä asioista. Nappaa viime hetken täkyt treffeille ja ilmoittaudu mukaan maanantaina 24.5.2021 klo 14.00 mennessä.

1. Verkostoidu ja tee kauppaa muiden yrittäjien kanssa

Helsingin Yrittäjien Yritystreffien tärkein tavoite on toimia pohjana kaupanteolle ja verkostoitumiselle. Ilmoittaudu siis pian mukaan, tutustu muihin ilmoittautuneisiin ja sovi treffejä tiistaiksi 25.5.2021 sinua kiinnostavien kontaktien kanssa.

Näin Yritystreffit toimii:

  • Yritystreffit on osallistujalle täysin maksuton palvelu.
  • Rekisteröidy mukaan vielä tänään ma 24.5.2021 klo 14.00 mennessä.
  • Varsinaisena tapahtumapäivänä 25.5.2021 ei enää voi ilmoittautua mukaan.
  • Sovi treffejä ma 24.5.2021 klo 14.00 mennessä.
  • Ole paikalla ti 25.5.2021 klo 15.00.
  • Viihdy ja kohtaa muita yrittäjiä treffeillä!

2. Hyödynnä kumppaneidemme asiantuntemus kahden kesken tai ryhmähuoneissa

Yritystreffeillä on mahdollisuus hyödyntää tapahtuman yhteistyötahojen osaaminen ja asiantuntemus. Voit varata kahdenkeskisiä treffejä kumppaneidemme kanssa ja osan kumppaneistamme tapaat myös virtuaalisissa ryhmähuoneissamme. Tapahtuman kumppaneissa on laaja joukko eri alojen asiantuntijatahoja rahoitusalalta, vakuutusyhtiöistä, koulutusalan organisaatioista ja julkiselta puolelta muun muassa työllistämispalveluista. Tapahtumassa on mukana myös Helsingin kaupungin yrityspalvelut. Tutustu kumppanilistaukseen kokonaisuudessaan täältä.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani Elisan 5G-ryhmähuoneessa sinun on mahdollista kysyä 5G-teknologiasta ja sen mahdollisuuksista yrittäjille. Ryhmähuone on avoinna klo 15.00 alkaen läpi koko Yritystreffien keston.

Helsingin kaupungin ryhmähuoneessa elinkeino-osaston projektipäällikkö esittelee Helsinkiin lanseerattavan matkailijoille suunnatun heatmapin ja kertoo mitä hyötyjä yritykset voivat sillä saavuttaa. Lue palvelusta jo ennakkoon Ylen uutisesta. Helsingin kaupungin NewCo Helsingin yritysneuvojat ovat myös tavattavissa erillisessä ryhmähuoneessa. Tule keskustelemaan liiketoimintasuunnitelmasi päivittämisestä ja tuotteistamisesta. Fennian ja Elon ryhmähuoneessa paneudutaan yrittäjien eläkkeisiin. Nämä kaupungin ja Fennian ja Elon ryhmähuoneet ovat auki klo 16.00-17.00 välillä. Nämä ryhmähuoneet ovat avoimia kaikille yrittäjille, eli voit osallistua niihin, vaikka et olisi ennakkoilmoittautunut tai sopinut yksittäisiä treffejä.

3. Hyödynnä yrittäjäjärjestön palveluita – paikalla hankinta-asiamies, lakineuvoja, yritysneuvoja ja omistajanvaihdosten asiantuntija

Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeessa kehitetään pienyrittäjien osaamista yrityksen talouden ja oman hyvinvoinnin johtamisessa ja kasvatetaan yrittäjien mahdollisuuksia kestävään yritystoimintaan, kasvuun ja parempaan työhyvinvointiin. Hankkeen projektipäällikkö ja yritysneuvoja Anne Innanen on tavattavissa Yritystreffeillä ja häneltä saat vinkkejä niin yrityksen kehittämiseen kuin täsmätietoa yrityksen talousosaamisesta ja hyvinvoinnin vahvistamisesta.

Myös pääkaupunkiseudun hankinta-asiamies Pentti Komssi on tavattavissa Yritystreffeillä. Häneltä saat neuvoja ja tukea julkisiin hankintoihin tarjoamisen tiimoilta. Suomen Yrittäjät tarjoaa jäsenillee maksutta lakineuvontaa. Yritystä Stadiin -tapahtumassa kenellä vain on mahdollisuus tavata neuvontalakimiehemme Iivari Järvinen ja kysyä häneltä työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaan liittyvistä lakiasioista.

Omistajanvaihdos eli yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos on monelle yrittäjälle kerran elämässä tapahtuva asia. Jos omistajanvaihdos on sinulle ajankohtainen asia tai sinua kiinnostaa omistajanvaihdokseen liittyvät kysymykset tai haluat jakaa kokemuksiasi, varaa tapaamisaika Yritystreffeiltä Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeen projektipäällikkö Arto Kämpin kanssa.

ILMOITTAUDU YRITYSTREFFEILLE >


Mitkä Yritystreffit?

Helsingin Yrittäjien virtuaaliset Yritystreffit ovat osa Yritystä Stadiin -tapahtumapäivää tiistaina 25.5.2021. Seminaariosuus alkaa klo 10.00 ja Yritystreffit starttaavat klo 15.00. Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät ja Vahva yrittäjyys -ESR-hanke sekä joukko yhteistyökumppaneita.

Tutustu Yritystä Stadiin -tapahtumaan >

Kuva: AdobeStock