Etsi

Pihtiputaan Vuoden Yrittäjällä vahva syke ja arvot kohdallaan

Merkityksellinen työ, menestyvä yritys ja ihmisläheinen palvelu kuuluivat perusteluihin, kun Anne Korpela ja Risto Laitila valikoituivat tämänvuotisen Pihtiputaan yrittäjäpalkinnon saajiksi.


Anne Korpela ja Risto Laitila saivat vuoden 2018 yrittäjäpalkinnon Pihtiputaan Yrittäjien varapuheenjohtajalta Kirsi Myllyseltä.

 

 

Lääkäripalvelu A & R Medics julistettiin tämänvuotisen Pihtiputaan yrittäjäpalkinnon saajaksi seudullisessa Yrittäjäjuhlassa Kivijärvellä 27. lokakuuta.


Koska yrittäjät, sairaanhoitaja Anne Korpela ja lääkäri Risto Laitila, eivät päässeet osallistumaan tilaisuuteen kuin videon välityksellä, heitä juhlistettiin hieman etuajassa Pihtiputaalla. Puheessaan Pihtiputaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Kirsi Myllynen teki lyhyen diagnoosin lääkäriyrityksestä:

”Yrityksen syke vaikuttaa vahvalta ja arvot ovat kohdallaan. Teidät tunnetaan erityisesti ihmisläheisestä palvelusta. Teille on mukava tulla, vaikka asia olisi miten ikävä. Te kohtaatte jokaisen ihmisenä ja välitätte aidosti. Ja siksi teistä puhutaan sekä edessäpäin että takanapäin pelkkää hyvää”, Myllynen totesi.


Palkinnon perusteluissa korostui myös se, että yrittäjien työ on merkittävää terveyden edistämistä. He palvelevat kotikuntalaisten lisäksi monen lähikunnankin asukkaita. Yritystoiminnallaan Anne ja Risto ovat tuoneet pienelle paikkakunnalle paljon paremmat terveyspalvelut kuin yleensä tämän kokoisessa kunnassa on.

”Pihtiputaalla teihin luotetaan ja teistä ollaan ylpeitä. Me pihtiputaalaiset osaamme arvostaa sitä, että näin pienellä paikkakunnalla saa yksityistä lääkäripalvelua”, Kirsi Myllynen totesi puheessaan Vuoden Yrittäjä -palkinnon saajille.

Lääkäripalvelu A&R Medicsillä on myös 20-vuotisjuhlavuosi, sillä yritys on perustettu vuonna 1998. 
Risto on myös koko kansalle tuttu muun muassa Ylen Akuutti-ohjelmasta sekä ET-lehden lääkäripalstalta.