Etsi

Tempaukset mielessä juhlavuoteen
 

Pihtiputaan Yrittäjät viettää 50-vuotisjuhlavuottaan yhdessä kuntalaisten kanssa niin, että joka kuukausi järjestetään pienempi tai isompi tempaus.

 


Sihteeri Sanna Rauhala, puheenjohtaja Jari Siekkinen, varapuheenjohtaja Kikka Myllynen ja rahastonhoitaja Keijo Luukkonen olivat tyytyväisiä vuoden ensimmäisessä kokouksessa ideoituihin suunnitelmiin.

 

Tämän vuoden ja Pihtiputaan Yrittäjien uuden hallituksen ensimmäisen kokouksen asialista oli hengästyttävän pitkä, ja uusi puheenjohtaja Jari Siekkinen sai nuijia päätöksiä tiuhaan. Alkamassa oleva juhlavuosi on täynnä tapahtumia.

”Tempaisemme vuoden jokaisena kuukautena juhlan kunniaksi. Joulukuussa otimme varaslähdön, kun lahjoitimme terveyskeskuksen vuodeosastolle torkkupeittoja. Tammikuun 19. päivänä tarjoamme kuntalaisille lämmintä mehua K-Supermarketin ja S-marketin eteistiloissa kello 11–13”, Siekkinen kertoo.

Samalla on tilaisuus keskustella yrittäjien kanssa, esittää toiveita kunnan palvelujen parantamiseksi sekä osallistua kyselyyn ja arvontaan.

Virallinen juhla on lokakuun 26. päivänä, jolloin Pihtiputaan Yrittäjät isännöi myös seudullista yrittäjäjuhlaa. Koulukeskuksessa järjestettävään tilaisuuteen tulee yrittäjiä myös Kinnulasta, Kivijärveltä ja Viitasaarelta. Tämän tapahtuman valmistelu on jo aloitettu, samoin keväällä 2020 pidettävien maaseutumessujen pohjustaminen.

Uusi hallitus järjestäytyi

Uusi Pihtiputaan Yrittäjien hallitus valitsi varapuheenjohtajakseen Kikka Myllysen (Dex Viihde), sihteeriksi Sanna Rauhalan (Kiinteistöhuolto Rauhala) ja rahastonhoitajaksi Keijo Luukkosen (Suneco). Hallituksen muut jäsenet ovat Seppo Kahilainen (Dexteatteri), Risto Korpi (El-Point), Mika Kumpulainen, Juuso Lahtinen (SK-Isännöintipalvelu), Juha Lamminniemi (Liisankankaan jäätelö), Mika Paananen (Kohote), Marja Puustinen (Viestintä Edit), Jari Rauhala (Kiinteistöhuolto Rauhala), Jouni Riitamo (Rengas ja Öljy) sekä Arja Varis (Juhlapalvelu Kranssi).

Keskustelu lausunnon pohjaksi

Uusi hallitus myös perehtyi kunnan suunnitelmaan siirtää jätehuoltotehtävät täysin Sammakkokangas Oy:lle maaliskuun alusta lähtien.

Asiasta on pyydetty Pihtiputaan Yrittäjien lausunto, ja sen tekoa pohjustettiin pitkällä keskustelulla. Työttömyyden lisääntyminen sekä tärkeän lähipalvelun laadun heikkeneminen nousivat päällimmäisiksi yrittäjien huoliksi.

”Uudistus veisi työpaikan vähintään kahdelta tai kolmelta työntekijältä. Pahimmillaan nykyisen yrityksen toiminta loppuisi kokonaan Pihtiputaalta ja Viitasaarelta”, hallituksessa kommentoitiin. Heti perään ihmeteltiin, onko kunnalla varaa lopettaa tietoisesti työpaikkoja samaan aikaan kun ongelmana on löytää uusia työpaikkoja ja yksi kuntastrategian tavoite on työllisyyden turvaaminen.

 

 

 

LIITY JÄSENEKSI