Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yrittäjien kalapäivä ja mölökkyturnaus Kuhasalon kalliorannoilla

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Joensuun Yrittäjät

Halajaako kiireinen yrittäjäsielusi veden ääreen? Käytkö silittelemässä kaiholla kalavehkeitäsi varaston nurkassa? Mietitkö mielessäsi: ”mistä minä kalakaverin saisin?” – Voi kuuleppa yrittäjäystäväiseni. Sielusi huutoon on vastattu. Joensuun Yrittäjät ja Nuoret Yrittäjät järjestävät rennonletkeän Yrittäjän kalapäivän!

Eikä tämän vielä tähän lopu.

Mölökky. Tuo päijäthämäläinen, vuosisatojen ajan myös meillä Pohjois-Karjalassa ihmissuhteita luonut, vahvistanut ja tuhonnut heittopeli. Tajusimme, että yrittäjien vuoden 2024 mestari on vielä kruunaamatta, eli tämä virhe tulee nyt korjata! Tule siis meidän mukaan lauantain mölkkyrientoihin näyttämään, minne se kalikka kuuluu suunnata!

Aika: La 29.6. klo 14.00-18.00, mölökkyturnaus alkaa klo 15.00
Paikka:
Kuhasalon kalliorannat, Joensuu

Ilmoittaudu tästä!

Tavoitteena tapahtumassa tietysti hauskanpito ja rento meininki. Aiempaa mölkkykokemusta ei tarvitse olla. Tapahtumaan kuuluu tietysti asianmukainen nesteytys, eli me tarjoamme holilliset sekä holittomat virvokkeet suoritusten maksimoimiseksi! Lisäksi tietenkin makkarat ja nokipannukahvit tai teet! Vegaanit, muistakaa mainita omat toiveenne! Luvassa parhaimmille pelaajille huikeat palkinnot! 😁

👉🏻Jokainen pääsee makkaransa omatoimisesti grillailemaan nuotiolla, jos vain keli sen sallii. Yhdessä hoidellaan myös pannut kuumaksi. Tällöin kaikki pääsevät kalastamaan vuorollaan, kun yhdessä huolehditaan nuotiohommat 🙌🏻
Jos metsäpalovaroitus tekee tepposet, niin varatkaa omat termarit mukaan. Silloin me tarjoamme makkaran sijasta jotain muuta pientä purtavaa.

Looginen lisä mölkylle on tietysti aftergamet, jonne ovat tervetulleita niin kalastajat, pelaajat kuin cheerleaderit. Jatkopaikka päätetään tuonnempana.

Tervetuloa kaikki ikään riippumatta! Myös Yrittäjien ei-jäsenet ovat tervetulleita tutustumaan toimintaan. Heittokaverit katsotaan sitten paikan päällä. Tavoitteena hauskanpito ja rento meininki! Aiempaa mölökkykokemusta et tarvitse. Tapahtuma on maksuton.

👉🏻 Muistattehan, että virvelöijät tarvitsevat kalastusluvat ☝🏻️ Mato-ongelle lupaa ei tarvita. Madot jokainen muistaa käydä kaivamassa omasta perunapenkistä tai naapurin kasvimaalta (toki naapurin luvalla). Kalastusvehkeet kaivellaan myös omasta takaa.

Lämpimästi tervetuloa kalastelemaan kanssamme!

Lisätietoja:
Sini Hulkkonen, Joensuun Yrittäjien toiminnanjohtaja
sini.hulkkonen@yrittajat.fi / 040 808 6782

Joonas Hiltunen, Pohjois-Karjalan Yrittäjät / Nuoren Yrittäjät, päällikkö
joonas.hiltunen@yrittajat.fi / 050 448 8468

Ilmoittaudu tästä mukaan