Henkinen hyvinvointi

MIELI Suomen Mielenterveys ry tarjoaa maksutonta apua ja tukea hankalissa elämäntilanteissa.

MIELI ry:n kriisipuhelin

Kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua kriisissä oleville. Päivystäjä auttaa soittajaa pohtimaan keinoja oman tilanteensa helpottamiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi. Kriisipuhelimeen voit soittaa nimettömänä. Puhelimessa vastaavat kriisityön ammattilaiset ja koulutetut vapaaehtoiset.

Kriisipuhelin palvelee suomeksi 24/7 numerossa 09 2525 0111.

MIELI ry:n tukinet

Tukinet on kriisikeskus verkossa. Tukinetistä löydät sekä henkilökohtaista että ryhmissä tapahtuvaa tukea. Tukinetin teemojen kautta voit tutustua sinua koskettaviin aiheisiin, osallistua ryhmächatteihin tai kahdenkeskisiin chat-keskusteluihin, ottaa osaa ryhmäkeskusteluihin tai saada henkilökohtaisen tukihenkilön. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri ja sen palveluja voit käyttää nimettömästi ja maksutta.

Yrittäjän kriisikeskus

Yrittäjän Kriisikeskus tukee yrittäjiä ja heidän läheisiään. Yrittäjän Kriisikeskus tarjoaa ammatillista keskustelutukea erilaisiin elämänhaasteisiin. Maksuton palvelu on saatavilla etäyhteyksin valtakunnallisesti sekä kasvokkain Kainuussa, Rovaniemellä, Sastamalassa ja Huittisissa. Varaa aika Yrittäjän Kriisikeskukseen, jos koet esimerkiksi huolta tulevaisuudesta tai hyvinvoinnistasi, stressiä, väsymystä tai hankaluutta sovittaa yrittäjän työtä ja perhe-elämää yhteen. Yrittäjän Kriisikeskuksessa sinulla on aika, paikka ja tila tulla kuulluksi luottamuksellisesti.

MIELI Suomen Mielenterveys ry tarjoaa tukea mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja mielenterveystaitojen vahvistamiseen.

Yrittäjän hyvinvointityö

Mielen hyvinvointi on yrittäjän pääomaa ja yritystoiminnan keskeinen menestystekijä. Mielen hyvinvointia ja omia mielenterveystaitoja on tärkeää vahvistaa jo hyvissä ajoin ennen kuin elämässä tulee eteen hankalia, yrittäjän jaksamista tai yritystoimintaa haastavia tilanteita. MIELI ry toteuttaa Yrittäjäkiltatoimintaa eli yrittäjille suunnattuja hyvinvointikoulutuksia sekä ammatillisesti ohjattuja hyvinvointiryhmiä. Yrittäjäkiltatoimintaa uudistetaan parhaillaan. Pääset mukaan uusittuun yrittäjän mielen hyvinvointikoulutukseen syksystä 2022 alkaen.

Kun kaipaat lisätietoa mielenterveysongelmista, tutustu Mielenterveystalon tarjontaan.

Mielenterveystalo

Mielenterveystalo.fi on terveys- ja sosiaalialan ammattilaisten kehittämä valtakunnallinen nettipalvelu. Palvelua voi käyttää kuka tahansa ja apua voi löytää niin itselle kuin läheisilleenkin. Mielenterveystalo.fi on käytössäsi aina, kun sitä tarvitset. Sivuilta löydät muun muassa keinoja murehtimisen vähentämiseen maksuttomasta ahdistuksen omahoito-ohjelmasta sekä tietoa nettiterapiasta.

Aiheeseen liittyvät uutiset

Etkö ole jäsen? Liity Yrittäjiin.

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta lakineuvontaa ja nautit rahanarvoisista jäseneduista!

Liity jäseneksi