Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Aluejohtaja, Kymen Yrittäjät

Kiinnostaako sinua näköalapaikka yrittäjyyden edistäjänä? Haemme nyt Kymen Yrittäjille

ALUEJOHTAJAA

Yrittäjäjärjestön tehtävänä on parantaa yrittäjien ja yrittäjyyden toimintaedellytyksiä paikallisesti, alueellisesti sekä valtakunnallisesti. Aluejohtajana olet luomassa uusia tapoja tukea yrityksiä ja yrittäjyyttä alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Ydintehtäväsi on vaikuttamis- ja edunvalvontatyö alueemme yritysten ja yrittäjien toimintaedellytysten sekä kannattavan toiminnan parantamiseksi kunta- ja maakuntatasolla. Työsi linkittyy vahvasti Suomen Yrittäjien valtakunnalliseen toimintaan.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on kokemusta tuloksellisesta johtamisesta, vaikuttamistyöstä, esihenkilötyöstä ja verkostoissa toimimisesta. Sinulla on kaikessa tekemisessä innostava ja vahva tulevaisuuteen suuntautunut uudistava kehittämisote.  

Työssäsi liikut kentällä yrittäjien ja sidosryhmien parissa niin omassa maakunnassa kuin välillä ympäri Suomen. Sinulla tulee olla matkustusvalmiutta ja mahdollisuus osallistua myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin.

Haluamme, että menestyt tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja vastuullisen tehtävän
  • innostavan yrittäjien yhteisön
  • näköalapaikan yrittäjyyden edistämiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • uusia verkostoja
  • kollegoiden ja tiimin vahvan tuen kaikelle tekemiselle
  • arvostavan ja rennon työilmapiirin

Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään korkea-asteen koulutus. Arvostamme aiempaa kokemusta yrittäjämäisestä toimintakulttuurista ja työtehtävistä sekä valmiita verkostoja etenkin Kymenlaakson alueella.

Kymen Yrittäjät on yksi keskusjärjestö Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä, jonka alueella toimii yhdeksän paikallisyhdistystä. Jäseniä alueellamme on noin 1800. Kymen Yrittäjät on toiminut pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvojana ja tiedonvälittäjänä Kymenlaaksossa jo yli kahdeksan vuosikymmentä.

Kiinnostuitko?

Soita ja kysy lisää!  

Hallituksen puheenjohtaja Jari Liikkanen, p. 050 598 8399, jari.liikkanen@xsolver.fi

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si viimeistään 15.1.2024 osoitteella rekry@yrittajat.fi.