26.3.2018 klo 10:37
Uutinen

Elisan kanssa tehtävä yhteistyö näkyy tänäkin vuonna jäsenille tarjottujen etujen ja digi-teemaisten koulutusten muodossa

Koska me suomalaiset käytämme eniten mobiilidataa maailmassa ja yhä useamman yrittäjän työ edellyttää nopeita ja toimivia yhteyksiä, Elisa tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille tuplasti nopeutta samalla rahalla.

Tästä sekä muista eduista löytyy lisätietoa osoitteesta www.elisa.fi/yedut

Elisa on mukana Yrittäjän Digikoulukiertueella kertomassa ja näyttämässä miten yrittäjä hyötyy uusista pilvipohjaisista työkaluista. Yrittäjän digikoulu järjestetään Rovaniemellä 10.4. klo 13-16, lue lisää ja ilmoittaudu!

Omalta koneelta pääsee osallistumaan Elisan Yrittäjä webinaareihin, joissa keskitytään käytännön vinkkeihin ja ideoihin tai kerrotaan mielenkiintoisista ilmiöistä.

Mieltä askarruttaviin digikysymyksiin saa apua paitsi koulutuksista myös Elisa Yritysgurusta, joka auttaa kaikissa IT-pulmissa. Lapin Yrittäjien jäsenet saavat puhelinpalvelun edullisempaan hintaan. Edun saa käyttöön kirjautumalla jäsennumerolla www.yrittajat.fi/jasenedut/elisa -sivulle.