Kuva: Pixhill
5.10.2023 klo 08:56
Uutinen

Haluatko vaikuttaa työelämään − Yrittäjien työmarkkinavaltuuskunnan haku nyt käynnissä

Suomen Yrittäjien työmarkkinavaltuuskunta hakee nyt uusia jäseniä.

Yrittäjien työmarkkinavaltuuskunta seuraa työehtosopimuspoliittista ja työlainsäädännön kehitystä. Lisäksi valtuuskunta osallistuu ja vaikuttaa lainsäädännön ja muiden työmarkkinoihin vaikuttavien toimenpiteiden valmisteluun sekä valmistelee työmarkkinapoliittisia kannanottoja, lausuntoja ja aloitteita.

Uusien jäsenten haku työmarkkinavaltuuskuntaan on avautunut ja on käynnissä 31. lokakuuta saakka. Kokouksia on keskimäärin neljä kertaa vuodessa. Jäsenille korvataan matkakulut.

Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät täältä.

Hakijoilta odotetaan halua ja kiinnostusta perehtyä työmarkkinavaltuuskunnan teemoihin ja edunvalvontaan sekä sitoutumista työmarkkinavaltuuskuntatyöhön ja halua vaikuttaa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiin. Lisäksi hakijoilta odotetaan osaamista ja näkemystä yritysten toimintaedellytysten kehittämisestä sekä kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja taitoa tehdä yhteistyötä, perustella näkemyksiä ja hakea ratkaisuja.

Suomen Yrittäjien keskustoimisto käsittelee hakemuksia työmarkkinavaltuuskunnan kokoonpanosta. Esitystä tehtäessä huomioidaan mahdollisuuksien mukaan alueellinen edustavuus ja sukupuolten välinen tasa-arvo. Valinnan keskeinen kriteeri on hakijan osaaminen ja motivaatio.

Toimitus
Toimitus