10.12.2020 klo 11:38
Uutinen

Hannu Lehtinen jatkaa Kymen Yrittäjien puheenjohtajana

Hannu Lehtinen jatkaa Kymen Yrittäjien puheenjohtajana. Kymen Yrittäjien syyskokous valitsi Lehtisen jatkamaan yksimielisesti aluejärjestön puheenjohtajana.

– Otan kunnioituksella ja suurella innostuksella vastaan Kymen Yrittäjien puheenjohtajuuden seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Kaikille yrittäjille haluan korostaa yrittäjäjärjestön roolia ja merkitystä. Tänä vuonna koko kolmiportainen yrittäjäjärjestö on tehnyt merkityksellistä edunvalvontatyötä kaikkien yrittäjien puolesta. Voidaan suoraan sanoa, että ilman tätä järjestöä ei Suomi olisi herännyt yritysten ja niissä olevien työpaikkojen puolustamiseen yhtä ripeästi kuin se nyt tapahtui. Siksi yrittäjien kannattaa kuulua paikallisyhdistykseen ja sitä kautta koko Suomen vaikuttavaan yrittäjäkenttään. Suomen Yrittäjät on ainoa pienen ja keskisuuren yrityksen äänitorvi maassamme, totesi Lehtinen.

Kymen Yrittäjien syyskokous keskusteli tulevasta toimintavuodesta 2021 toiveikkaana vaikka tuleva kevät on todennäköisesti yrittäjäkentälle edelleen erittäin raskas. Kymenlaakson maakunnalla on sen loistavan sijainnin ansiosta kaikki mahdollisuudet selvitä voittavana alueena, kun maakunnassa ja kaikissa sen kunnissa huolehditaan hyvästä yrittäjyyden toimintaympäristöstä.

Lisätietoja

Hannu Lehtinen, puheenjohtaja, 0400 433 020

Kari Jääskeläinen, aluejohtaja, 0440 581 030