18.2.2021 klo 15:08
Uutinen

Helsingin, pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeen projektipäälliköksi Arto Kämppi

Kauppatieteiden maisteri Arto Kämppi on valittu Helsingin, pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen sekä Suomen Yrittäjien yhteisen omistajanvaihdoshankkeen projektipäälliköksi.

Arto Kämpillä on pitkä kokemus markkinoinnin, viestinnän ja palvelujen kehittämisen tehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa finanssialalla Fennian ja Pohjolan markkinointijohtajana sekä mainostoimistossa. Kämppi aloittaa tehtävässään 1.3.2021.

Hankkeen tavoite on havahduttaa alueella yrittäjät valmistautumaan edessä olevaan omistajanvaihdokseen ja kehittämään yrityksiä niin, että yritykset ovat kilpailukykyisiä ja kannattavia. Tavoitteena on lisätä onnistuneiden omistajanvaihdosten määrää.

Hanke kestää kaksi vuotta. Sen päärahoittaja on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu yritysten omistajanvaihdosten edistäminen eri keinoin Helsingin, muun pääkaupunkiseudun ja koko Uudenmaan alueella.

– Olen erittäin innostunut tästä tehtävästä, joka on yhteiskunnallisesti merkityksellinen ja jossa tuodaan konkreettisia apuvälineitä onnistuneisiin omistajanvaihdoksiin. Tässä pystyn hyödyntämään koko vuosien varrella kertynyttä osaamistani, Arto Kämppi toteaa.

Kämppi työskentelee Suomen Yrittäjien elinkeinopolitiikan tiimissä ja raportoi varatoimitusjohtaja Anssi Kujalalle.

– Uudellamaalla on kolmannes Suomen yrityksistä. Kattavaa omistajanvaihdostyötä alueella ei ole aiemmin tehty. Yhdistimme voimamme alueen kaikkien aluejärjestöjen kanssa, ja käynnistämme nyt yhdessä jäsennellymmän työn projektirahoituksen turvin, Kujala sanoo.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Arto Kämppi (1.3.2021 alkaen), p. 040 354 7492
varatoimitusjohtaja Anssi Kujala 0400 567 925, p. anssi.kujala@yrittajat.fi