15.8.2017 klo 11:06
Uutinen

Helsingin Yrittäjät mukana kehittämässä lukioiden työelämälähtöisyyttä Tunne Työ – suunnittele ura -hankkeessa

Helsingin kaupungin lukiokoulutuksen Tunne Työ – suunnittele ura on laaja ESR-kumppanuushanke lukioiden työelämälähtöisten mallien, opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämätuntemuksen ja työelämälähtöisen pedagogiikan kehittämiseksi.

Hankkeen tavoitteena on tukea opiskelijoiden oppimista entistä työelämälähtöisemmin siten, että opiskelijoiden urasuunnitelmat vahvistuvat. Toimenpiteinä ovat mm. erilaiset rakenteelliset pilotit ja resurssipankit, opettajien työelämäosaamisen kehittäminen ja yhteistyömallit työelämän, ammatillisen koulutuksen sekä korkeakoulujen kanssa. Oppilaitokset, yritykset ja opiskelijat ovat aktiivisesti toimenpiteiden kehittämisessä mukana. Hankkeen toteutusaika on 1.3.2017 – 31.12.2019.

Helsingin Yrittäjät mukana kumppanuushankkeessa

Hankkeen päätoteuttajan Helsingin kaupungin lukiokoulutuksen lisäksi osatoteuttajina ovat neljä muuta lukiokoulutuksen järjestäjää Espoo, Lahti, Lappeenranta ja Vantaa sekä Nuori Yrittäjyys ry, Perho Liiketalousopisto Oy ja Saimaan ammattikorkeakoulu. Hankkeen toteutuksessa ovat mukana Helsingin Yrittäjät, Ohjaamo Helsinki, Stadin ammattiopisto ja Taloudellinen tiedotustoimisto.

Lisätietoja:

Suvi Kytöharju
projektipäällikkö
Helsingin kaupunki
suvi.kytoharju @ hel.fi