Espoon Yrittäjät toimitusjohtaja Esa Kinnunen, hallituksen jäsenet: Berit Virtanen-Thewlis, Heikki Lehmuskoski, Heikki Pernu, puheenjohtaja Aija Bärlund, Kirsi Åkerlund, Monica Jalonen ja Sini Toivonen
18.6.2024 klo 08:20
Uutinen

Kesäterveiset Espoon Yrittäjien jäsenille

Omalta osaltani piakkoin tulee vuosi täyteen Espoon Yrittäjissä ja on ollut mielettömän mukavaa tulla mukaan tähän yhteisöön aitiopaikalle.

Erityisen palkitsevaa on ollut tavata teitä yrittäjiä tasaiseen tahtiin niin tapahtumissa kuin myös yksittäin vaikkapa kahvikupposen ääressä. Jokaisella yrittäjällä on oma tarinansa siitä, miksi on aloittanut yrittämiseen, miten omaa liiketoimensa haluaa kehittää ja mitkä ovat vielä mahdollisia tulevaisuuden unelmia.

Espoon Yrittäjissä on tapahtunut paljon alkuvuoden mittaan ja sieltä voi poimia ainakin seuraavia tapahtumia, missä olemme aktivoituneet meidän jäsenistömme kanssa kuten:

  • Olemme kahteen otteeseen vierailleet tapaamassa espoolaisia kansanedustajia eduskunnassa tuoden yrittäjän toiveet ja tarpeet esille eduskunnan päättäjille.
Espoon Yrittäjät eduskuntavierailulla 16.2.2024. Tilaisuutta emännöi kansanedustaja Maria Guzenina.
Espoon Yrittäjät eduskuntavierailulla 16.4.2024. Tilaisuutta emännöi kansanedustaja Susanne Päivärinta.
  • Vietimme Espoon Yrittäjien 45v synttärijuhlia meidän toimistollamme.
  • Espoon Vuoden yrittäjän palkitseminen Elinkeinofoorumissa.
Espoon Vuoden yrittäjä 2024 -palkitut Maria ja Jarkko Jokelainen | Kuori Oy
  • Olemme pitäneet useita tapahtumia ja koulutuksia liittyen hankintatoiminnan kehittämiseen pienyrittäjän näkökulmasta.
  • Lounasverkostoitumistapahtumat yrittäjille kehittämään liiketoimintamahdollisuuksia jäsenten välillä ja yhdessä verkostona isommille asiakkaille.
  • Espoon Yrittäjien golfmestaruuskilpailut pelattiin Ringside -kentällä.
Golfkisan voittajat Marko Komssi ja Leea Mellin
  • Vaikuttajafoorumi* Vierumäellä.
Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Kinnunen ja puheenjohtaja Aija Bärlund Vaikuttajafoorumissa
  • Tekoälyn hyödyntäminen ennen kaikkea työnantajien ja työntekijöiden kohtaanto-ongelman lieventämisessä on ollut meidän agendallamme useiden alan toimijoiden kanssa ja uskomme että nämä projektit liikahtavat vielä isosti loppuvuoden aikana. Olemme järjestäneet kevään aikana myös tekoälyyn pureutuvia tilaisuuksia mm. Lakitoimisto Fondian kanssa sekä Microsoft-yhteistyönä.

On ollut ilo huomata myös, että poikkeuksellisesti järjestöissä, meillä Espoossa jäsenistömme on kasvanut lukumäärällisesti tämän vuoden aikana ja tämän päälle jäsenistömme tyytyväisyys aluejärjestömme toimintaan on kärkipäässä Suomen Yrittäjien eri alueiden vertailussa. Tältä pohjalta on upeaa jatkaa toimintaamme entistäkin vahvemmalta pohjalta. Toki tarvitaan myös uudistumista, jonka osalta toivomme teiltä hyvät jäsenemme jatkuvaa palautetta toimintamme kehittämiseen.

Kaupalliset tukijamme ovat myös huomioineet meidän hyvän energian ja olemme saaneet mukavan joukon yrityksiä tukemaan meitä niin taloudellisten resurssien kuin myös tietotaidon muodossa. Suurimmat taloudelliset tukijamme ovat tällä hetkellä Elisa, Elo, Fennia, Finnvera, Fondia, Fortum, Lähitapiola, Oomi ja OP. Suuri kiitos teille yrittäjähenkisille tukijoillemme jo tämän alkuvuoden osalta lämpimästä yhteistyöstä.

Olemme nauttineet poikkeuksellisen lämpimästä kesäsäästä nyt toukokuun ajan. Uskotaan, että kesä jatkuu aurinkoisissa merkeissä vielä pitkään ja te yrittäjät maltatte irrottautua liiketoimienne pauloista edes hetkeksi nauttinen hyvin ansaitusta lomakaudesta läheistenne parissa.

Kesäterveisin Esa

Esa Kinnunen

toimitusjohtaja
Espoon Yrittäjät & Espoon Seudun Yrittäjät

*Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumi järjestettiin 2.-3.2.2024 Vierumäellä. Foorumi on tarkoitettu Yrittäjien paikallisyhdistysten sekä alue- ja toimialajärjestöjen edustajille.

**Suomen Yrittäjien järjestämä Kunnallisjohdon seminaari kokoaa vuosittain yhteen yli 1000 kuntapäättäjää, asiantuntijaa ja yrittäjää verkostoitumaan sekä keskustelemaan ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista.