17.11.2020 klo 13:12
Uutinen

Nurmijärveläinen Webstory on Vuoden uusmaalainen yritys 2021

Vuoden uusmaalaiset yritykset 2021 ovat Webstory Nurmijärveltä, Alppilan Autohuolto Helsingistä ja Rautarakenne E. Kauppinen Vantaalta. Yritykset palkittiin kolmessa sarjassa.

Maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja palkintoraadin puheenjohtaja Mari Laaksonen Helsingin Yrittäjistä luovuttivat palkinnot Hyvinkäällä 17.11.2020.

– On ilahduttavaa todeta kuinka yritykset ovat nopeasti reagoineet muuttuvaan uuteen arkeen, ottaneet digiloikan ja kehittäneet liiketoimiaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita, Laaksonen sanoo.

Sympaattinen lähituotteiden ja -palveluiden puolestapuhuja

Vuoden 2021 start up -yritys on nurmijärveläinen Webstory. Yrityksen perustama kauppapaikka Nearby.fi tarjoaa alustan paikallisille pienyrittäjille, ja tekee lähituotteiden ja -palveluiden ostamisesta asiakkaille vaivatonta.

Valikoimasta löytyy laadukkaita ja ekologisia tuotteita, kuten lähiruokaa, käsitöitä, luonnonkosmetiikkaa, koruja ja sisustustuotteita. Kauppapaikka avattiin vuonna 2019, ja nyt yrittäjiä on jo kymmeniä eri puolilta Suomea.

Asiakaspalveluun satsaava autohuoltamo

Vuoden 2021 palveluyritys on helsinkiläinen Alppilan Autohuolto. Täyden palvelun autohuoltokonserni palvelee asiakkaita useiden merkkien valtuuttamana merkkihuoltona yli 20 vuoden kokemuksella.

Yritys on laajentunut voimakkaasti vuosien mittaan, ja panostaa palveluihin verkossa. Pääkaupunkiseudun toimipisteet sijaitsevat Alppilassa, Konalassa ja Pitäjänmäessä.

Teräsurakoinnin vankka osaaja

Vuoden 2021 tuotannollinen yritys on vantaalainen Rautarakenne E. Kauppinen. Teräsurakointiin erikoistunut perheyritys on kartuttanut osaamistaan yli 40 vuotta.

Yritys valmistaa muun muassa teräsrakenteita teollisuudelle ja rakennusliikkeille sekä julkisivurakenteita, ovia ja kaiteita yksityisiin ja julkisiin rakennuskohteisiin. Lisäksi se tarjoaa teräsrakenteiden suunnittelua ja laiteasennuksia.

Palkinnolla on pitkät perinteet

Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto. Tänä vuonna asiantuntijaraati nimesi voittajat poikkeuksellisesti ilman avointa hakua.

Uudenmaan tunnustuspalkinnoilla on jo vuosikymmenten perinteet. Seuraava haku aukeaa kesällä 2021.

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Outi Ervasti, puh. 040 721 2131

Esittelyvideo palkituista yrityksistä

Uudenmaan tunnustuspalkinnot -verkkosivu