3.5.2019 klo 09:09
Uutinen

Osallistu tutkimukseen, jolla kartoitetaan yrittäjien kokemuksia lisääntyvän digitalisaation vaikutuksesta työuupumukseen

Työhyvinvointi ja sen edistäminen on tämän päivän työelämässä avainsanoja työssä jaksamisen ja viihtyvyyden kehittämisessä. Lapin Yrittäjät ry:n toimeksiannosta kartoitetaan mikro- ja pk-yrittäjien kokemuksia lisääntyvän digitalisaation vaikutuksesta työuupumukseen.

Kyselystä saatujen vastausten perusteella tavoitteena on edistää yrittäjien työhyvinvointia luomalla tunnistuskeinoja työuupumuksen riskitekijöiden tarkkailuun.

Vastaaminen on tärkeää, vaikka et olisi itse kokenut työuupumusta. Kyselylomakkeella koottavat tiedot ovat luottamuksellisia ja tulevat ainoastaan tutkijoiden käyttöön tämän tutkimuksen ajaksi. Vastaajan henkilöllisyys ei tule missään vaiheessa ilmi.

Tutkimuksen tulokset julkaistaan YAMK-opinnäytetyö artikkelikokoelmassa ja Lapin Yrittäjien uutisten yhteydessä keväällä 2020. Tutkimuksen toteuttavat Lapin Ammattikorkeakoulun YAMK- opiskelijat Minna Korhonen ja Tuomas Parhiala.

Pyydämme teitä ystävällisesti vastaamaan esitettyihin kysymyksiin.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/77C0C9A09DD9300D

Vastaamme mielellämme tutkimukseen liittyviin kysymyksiin, joita voitte kysellä:
Tuomas Parhiala, tuomas.parhiala@edu.lapin-amk.fi, p. 040-7072290