Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

27.11.2017 klo 08:47
Uutinen

Palveluseteli on tulossa ateriapalveluihin

Palveluseteli on tulossa Essoten ateriapalveluihin 1.1.2018. Essoten hallitus hyväksyi ateriapalvelun palvelusetelin ja ko. palvelusetelin sääntökirjan (liitteenä). Samalla hallitus päätti, että Mikkelin alueella lopetetaan Essoten omana toimintana ateriatoimitukset kotiin 30.4.2018 mennessä.

Nyt tarvitaan yrittäjiä toimimaan palveluntuottajina ikäihmisten ateriapalveluissa.

Yrittäjät ovat tervetulleita hakeutumaan Ateriapalvelun palveluseteliin palveluntuottajiksi www.palse.fi -portaalissa joulukuun alusta lähtien (Huom! Ko. palveluseteli ei siellä vielä marraskuussa näy). Edellytyksenä on ensin rekisteröidä yritys Essoteen yksityisenä sosiaalipalvelujen tuottajana. Kumpikin prosessi on maksuton ja suhteellisen vaivaton. Lisätiedot, sääntökirja ja hakulomakkeet löydät tästä.

Täytetyt hakemukset liitteineen lähetetään Essoten kirjaamoon osoitteeseen: Porrassalmenkatu 35 – 37, 50100 Mikkeli tai sähköisesti osoitteeseen: kirjaamo@essote.fi. Rekisteröintihakemuksia yrittäjät voivat lähettää siis jo ennen joulukuun alkua. Palveluseteliyrittäjäksi hakeutuminen alkaa 1.12.2017, jonka jälkeen hakemuksia voi www.palse.fi -portaaliin täyttää milloin vain.