26.11.2020 klo 20:40
Uutinen

Pelaaminen loppuu heti ja lisää rajoituksia tulossa ensi viikolla

Yleisötilaisuudet pannassa ja yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei sallita ensi viikosta alkaen Kanta-Hämeessä. Sitä ennen peliautomaatit ja Veikkauksen pelipaikat menevät jo kiinni .

Veikkaus sulkee peliautomaattinsa ja omat pelipaikkansa Kanta-Hämeessä viikonlopun aikana. Päätös perustuu STM:n torstaina 26.11. antamiin uusiin linjauksiin.

Veikkauksen omia pelipaikkoja meni kiinni jo torstaina. Myös kauppoihin ja kioskeihin sijoitettujen peliautomaattien sulkeminen on aloitettu. Kaikki automaatit kiihtymis- ja leviämisvaiheessa olevilla alueilla ovat kiinni viimeistään lauantaina. STM:n torstainen ohjeistus on osoitettu määräajalle, joka ulottuu joulukuun puoliväliin saakka.

Torstaihin mennessä Kanta-Hämeen alueella on todettu yhteensä 412 COVID-19-tartuntaa. Näistä runsaat kaksikymmentä on tullut kuluvan viikon aikana. Maakunnan koronanyrkki linjaakin uusien tiukempien rajoituksien alkavan ensi viikolla.

– Yksityistilaisuudet Kanta-Hämeessä rajoitetaan 10 henkeen. Yleisötilaisuuksissa KHSHP tulee suosittelemaan 20 hengen rajaa, totesi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Järvelä Yleisradion haastattelussa. .

Muita kiinnostavia aiheita