Pirkanmaan Yrittäjät rekrytoi: viestinnän asiantuntija 

Pirkanmaan Yrittäjät etsii viestinnän asiantuntijaksi perhevapaan sijaista kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Viestinnän asiantuntijana vastaat Pirkanmaan Yrittäjien ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssäsi parannat yrittäjien arkea järjestö- ja jäsenviestinnän, media- ja edunvalvontaviestinnän sekä markkinoinnin keinoin. 

Työhösi kuuluu laaja viestinnän kokonaisuus: 

  • vastaat Pirkanmaan Yrittäjien verkkosivuista sekä tapahtumaviestinnästä 
  • tuotat uutiskirjeitä ja tiedotteita ja pidät yhteyttä median kanssa 
  • vastaat aluejärjestön some-sisällöntuotannosta ja -seurannasta. 
  • Pirkanmaan Yrittäjä -lehden toimitussihteerin tehtäväkokonaisuus 
  • toimit myös tärkeänä tukena ja apuna paikallisyhdistysten viestinnästä vastaaville luottamushenkilöille

Sujuva kirjoitustaito on työssä menestymisen ehdoton edellytys. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työhistoriaa sekä ymmärrystä yrittäjyydestä ja yhteiskunnan toiminnasta. Aikaisempi kokemus järjestöviestinnästä, markkinoinnin tai toimittajan tehtävistä ovat työssä eduksi. Työssäsi on hyötyä video- ja valokuvausosaamisesta sekä kuvankäsittely- ja taittotaidoista. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjien toimiston henkilöstön, hallituksen, viestintä- ja markkinointiyhteistyökumppaniemme sekä eri sidosryhmien kanssa. Kehität viestintää systemaattisesti ja varmistat yrittäjien äänen kuulumisen niin yrittäjätarinoiden ja vaikuttamisen kuin medianyhteistyönkin kautta. 

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ideointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Viestinnän asiantuntijalta vaaditaan ajoittain nopeaa reagointia, monien lankojen käsissä pitämistä ja valmiutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestämme useita tapahtumia ja tilaisuuksia, ja toivomme sinun osallistuvan aktiivisesti toimintaan yhdessä tiimin kanssa. 

Tarjoamme sinulle: 

  • viihtyisän työskentelytilan Tampereen keskustassa Kehräsaaressa 
  • monipuolisen viestinnän työn elinkeinoelämän näköalapaikalta sekä mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien arjen parantamiseksi 
  • mahdollisuuden kehittyä viestinnän moniosaajana 

Työkavereitasi ovat osaava ja innostunut Pirkanmaan Yrittäjien toimiston tiimi ja Suomen Yrittäjien viestinnän ammattilaisten tiimi ympäri maan. 

Työ alkaa työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään toukokuun lopussa.  

Sijaisuus kestää elokuuhun 2024 asti. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, palkkatoive ja mahdolliset suosittelijat. Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 26.4.2023 osoitteeseen jenni.pollanen@yrittajat.fi (kirjoita otsikkokenttään viestinnän asiantuntija).

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa nopeasti sopivan hakijan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Eija Ranua p. 050 505 8645   (pe 14.4. klo 8-16 & ma 17.4. klo 12-16) tai toimitusjohtaja Jenni Pöllänen p. 046 8763394 pe 14.4. klo 9-10 & ma 17.4. klo 15-16.