21.10.2019 klo 14:05
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Kasvun kartta -hanke hakee kouluttajia valmennusohjelmaan!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallinnoiman Kasvun kartta -hankkeen tarkoituksena on lisätä yritysten hyvinvointia, verkostoja ja kyvykkyyttä kasvaa hallitusti.

Hankkeessa on neljä osaprojektia, joissa yritysten kasvua tuetaan mm. suoralla asiantuntija-avulla, esittelemällä jo olemassa olevia palveluita (esim. ELY-keskuksen kehittämispalveluita) sekä tarjoamalla valitulle kasvuyritysjoukolle valmennus kasvun tueksi.

Yritysten hyvinvoinnin ja verkostojen vahvistaminen tapahtuu mm. avoimien verkostoitumistilaisuuksien, luentojen ja valmennuksen avulla.

Nyt haemme tammikuussa 2020 starttaavaan valmennusohjelmaan kouluttajia!
Valmennukseen kuuluu yhdeksän (9) Oulussa toteutettavaa lähiopetuspäivää, hyvinvointivalmennus ja kaksi (2) ekskursiota.

Tarkemman kuvauksen valmennuspäivien sisällöistä voit lukea täältä: https://www.yrittajat.fi/wp-content/uploads/2019/10/kk_tarjouspyynto.pdf

Hakemuksen voi toimittaa 25.10 klo 16:00 mennessä mari.viirela@yrittajat.fi, josta saa myös lisätietoja.

Tarjouksen liitteeksi pyydämme laittamaan tämän lomakkeen: https://www.yrittajat.fi/wp-content/uploads/2019/10/tiedot_tarjoajasta.xlsx

Hankkeen kautta yrityksillä on myös mahdollista saada apua spesifisen kasvun esteen ratkaisemiseksi. Mikäli sinulla on kiinnostusta tulla mukaan asiantuntijapooliin, niin ota yhteyttä projektipäällikkö Mari Viirelään. Ensimmäinen asiantuntijatuen hakuaika yrityksille on marraskuussa 2019.

Lisätietoja hankkeesta: https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/pohjois-pohjanmaan-yrittajat/pohjois-pohjanmaan-yrittajien-toiminta//a/yritysten-kasvupalvelut-610368