8.1.2021 klo 14:45
Uutinen

Rekrytoidaan projektipäällikkö omistajanvaihdoshankkeeseen

Suomen Yrittäjät käynnistää yhdessä alueen yrittäjäjärjestöjen kanssa koko Uuttamaata koskevan omistajanvaihdosten edistämishankkeen. Projektipäälliköksi haetaan omistajanvaihdosten ammattilaista Suomen Yrittäjiin.

Omistajanvaihdoshankkeen kesto on kaksi vuotta ja päärahoittaja on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hankkeen tavoitteena on havahduttaa yrittäjät valmistautumaan edessä olevaan omistajanvaihdokseen ja kehittämään yrityksiä niin, että yritykset ovat kilpailukykyisiä ja kannattavia. Tavoitteena on lisätä onnistuneiden omistajanvaihdosten lukumääriä.

Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu yritysten omistajanvaihdosten edistäminen eri keinoin Helsingin, muun pääkaupunkiseudun ja koko Uudenmaan alueella. Työtä tehdään ensisijaisesti yrittäjien, mutta myös yhdessä rahoittajien, alueen kuntien, yritysvälittäjien, pankkien, Finnveran, ELY-keskuksen, tilitoimistojen, kehittämisyhtiöiden ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Työ tapahtuu yrittäjien ja potentiaalisten jatkajien ja ostajien parissa kädet rasvassa ja saappaat savessa.

TOIVOMME SINULTA

  • kokemusta projektien johtamisesta, kykyä hallita itsenäisesti laajoja kokonaisuuksia
  • ymmärrystä yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten sidosryhmistä ja niiden rooleista
  • näkemystä omistajanvaihdosten edistämistoimista ja niiden priorisoinnista
  • erittäin hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai tehtävään liittyvää vahvaa kokemusta

Tarjoamme sinulle yrittäjähenkisen työyhteisön ja mahdollisuuden vahvistaa omistajanvaihdosten ekosysteemiä ja sitä kautta alueen elinvoimaisuutta ja yrittäjyyttä.

Tässä työssä iltatilaisuudet ovat tavallisia. Kyky puhutella erilaisia mikro- ja pienyrittäjiä on avainedellytys tehtävässä onnistumiseen.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 22.1.2021 mennessä osoitteeseen rekry@yrittajat.fi.

LISÄTIETOJA

varatoimitusjohtaja Anssi Kujala, Suomen Yrittäjät, anssi.kujala@yrittajat.fi, p. 0400 567 925 (ke 13.1. klo 12–13.30 ja ti 19.1. klo 14–16)

projektipäällikkö Mika Haavisto, Suomen Yrittäjät, mika.haavisto@yrittajat.fi, p. 050 550 1993