Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuvassa Pirkanmaan Yrittäjien uusi jäsenpalveluasiantuntija Sanni Välimäki.
Sanni Välimäki on Pirkanmaan Yrittäjien Jäsenkiskan tuore kasvo.
31.1.2024 klo 08:00
Uutinen

Sanni tuli taloon | Pirkanmaan Yrittäjien jäsenpalvelu auttaa yrittäjää arkisissa asioissa 

Sanni Välimäki aloitti työskentelyn Pirkanmaan Yrittäjien jäsenpalveluasiantuntijana. Sanni tuo aluejärjestön toimistolle lisää positiivista energiaa, ennakkoluulottomuutta ja nuorta intoa.

Sanni Välimäki valmistui vuoden lopussa Savonia-ammattikorkeakoulusta wellness-liiketoiminnan tradenomiksi. Aiemmin työkokemusta on kertynyt asiakaspalvelusta ja myynnistä sekä monipuolisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Hän on työskennellyt pienyrittäjien kanssa ja yrittäjyys on ollut aina läsnä myös hänen perheessään. 

Sannille tärkeää on hyvinvointi ja vastuullinen toiminta. Hän haluaa auttaa yrittäjiä tasapainottamaan työn ja arkielämän vaatimuksia löytämällä yhdessä resursseja, jotka edistävät henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Sanni uskoo, että vastuulliset liiketoimintakäytännöt ovat avain kestävään menestykseen. Vastuullisuudesta viestiminen voi ajoittain olla haastavaa. Sannilta saa myös vinkkejä selkeään vastuullisuusviestintään. 

Olen innoissani ja koen jo nyt suurta merkityksellisyyttä tästä työstä. Haluan tulla tutuksi jäsenyrittäjien kanssa, pitää heistä huolta ja luoda helposti lähestyttävän ilmapiirin, sanoo Sanni. 

Sanni palvelee jäsenyrittäjiä, luottamushenkilöitä ja sidosryhmien edustajia Pirkanmaan Yrittäjien toimistolla Kehräsaaressa ma–ke klo 9–15 tai sopimuksen mukaan. Jäsenasiat hoituvat myös puhelimitse 03 251 6500 tai sähköpostitse pirkanmaa@yrittajat.fi

Työhöni kuuluu myös kilauttelut jäsenillemme. Kyselen kuulumisia ja varmistan, että yrittäjän yhteystiedot ja muut jäsenyyden hyödyntämiseen liittyvät asiat ovat jäsenrekisterissä kunnossa. Kannattavin jäsenyys on luonnollisestikin se, jota käytetään aktiivisesti, muistuttaa Sanni.

Koska olet viimeksi tutustunut jäsenyytesi sisältöön? Oletko jo ladannut viime joulukuussa lanseeratun uuden Yrittäjät-sovelluksen, josta löydät mobiilijäsenkortin? 

Satu Hildén