7.2.2019 klo 12:48
Uutinen

Satakunnan Yrittäjille Vuoden aluejärjestöyhteistyökumppani -palkinto

Yrittäjäjärjestön yhteistyökumppanit Fennia ja Elo valitsivat Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä parhaan yhteistyökumppanin. Palkinnon sai Satakunnan Yrittäjät. Palkinto jaettiin perjantaina 1.2.2019 Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa.

Fennian Lounais-Suomen aluejohtaja Marko Leppäsen mukaan yhteistyö Satakunnan Yrittäjien kanssa perustuu avoimeen ja aktiiviseen keskusteluun molempien tavoitteista ja niiden yhteensovittamisesta siten, että osapuolet sekä jäsenyrittäjät kokevat aidon win-win-win-tilanteen. Seuraavan vuoden suunnitelmista sovitaan yhdessä hyvissä ajoin, jolloin yhteistyökumppani voi jo alkumetreillä kuvata, mitä lisäarvoa he voivat tuoda yhteistyöhön osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan.

”Satakunnan Yrittäjät suhtautuu uusiin ideoihin ja kokeiluihin uteliaan innostuneesti. Maailma muuttuu ja me voimme muuttua yhdessä sen mukana. Lähdetään kokeilemaan -lausahdus kuvaa hyvin järjestön ja Fennian/Elon yhteistyön asennetta uusien asioiden ja tapojen suhteen”, Leppänen jatkaa.

Samassa tapahtumassa Suomen Yrittäjät palkitsi paikallisyhdistyksiä ja toimialajärjestöjä vuoden aikana tehdystä työstä. Lue lisää palkinnoista täältä.

Kuva: Tiina Rantakoski