2.11.2021 klo 12:54
Uutinen

Tervetuloa uusille Lapin Yrittäjien verkkosivuille

Lapin Yrittäjien sivut ohjaavat entistä paremmin tutustumaan koko järjestön ajankohtaisiin asioihin, jäsenetuihin sekä tapahtumiin – paikallisuutta unohtamatta. Uudistus koskee koko Yrittäjät-organisaatiota, ja uudet verkkosivut avattiin marraskuun alussa.

Verkkosivu-uudistusta on valmisteltu ja tehty kolmen vuoden ajan. Korona osoitti, että toimivat verkkosivut ovat tärkein viestintäkanavamme. Koko kehitystyön pohjana on palvelulupauksemme: Parannamme yrittäjän arkea.

– Tavoitteena on, että sivusto palvelee käyttäjää entistä paremmin. Tietoa löytyy paljon, joten on tärkeää, että käyttäjä löytää tarvitsemansa helposti, Lapin Yrittäjien viestintäasiantuntija Meri Koivumaa kertoo.

Täysin uusi puoli jäsenille 

Jäsenpalvelut-osio kokee myös täydellisen remontin. Jäsenten materiaalit löytyvät jatkossa kirjautumisen takaa täysin omasta osiostaan, josta löytyvät muun muassa jäsenedut, jäsenpalvelut, asiakirjapankki, oppaat ja paljon muuta. 

– Myös jäsenyritysten yrityshakemisto Synergia muuttaa Jäsenpalveluihin. Hakemistossa on jatkossa uusia ominaisuuksia. Siellä voi etsiä itselleen kumppaneita tai alihankkijoita, mainostaa yritystään tai ihan vaan verkostoitua. Ominaisuuksia tulee vielä ensi vuoden alussa lisääkin eli tämä puoli kehittyy vielä paljon. Kuulemme mielellämme myös jäsenten toiveita jatkokehityksen suhteen, lupaa Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila